Munkatársamnak igaza van?
Figyelt kérdés
Katolikus 61 éves a kollegám. Azt mondta ő sose járt templomba pláne gyulibe nem, csak főleg gyuliben ki mossak az agyat a masiknak meg leszedik a pénzét. Nem oldja meg a vallás a problémáinkat! Magunknak kell.2020. nov. 29. 13:46
1/10 anonim válasza:
Katolikus...én meg a római pápa...
3/10 anonim válasza:
Nem tudom, nem vagyok katolikus, nálunk reformátusoknál nem mossák át az agyat, nem húznak le anyagilag.
4/10 anonim válasza:
Mivel sose járt templomba, ezért nem katolikus. Az Egyház 5 parancsában benne van, hogy járnia kell.
5/10 anonim válasza:
Szerintem inkább csak katolikusnak mondja magát, mert annak keresztelték.
De nem gyakorolja a vallását, továbbá feltehetően nem ismeri a katolikus teológiát sem.
Nem katolikus.
6/10 anonim válasza:
Hihetetlen, hogy még mindig tudod variálni a hitgyüli ellenes kérdéseid. Ez hányadik? 50-60? Ja és nem, nem kell újabb undorító mocskos és fenyegető privát tőled, megvagyok nélküled.
7/10 anonim válasza:
Igen, a gyüliben kötelező Domestost vinni meg mosogató szivacsot, mert az agymosáshoz szükséges szereket nem állja a gyülekezet, azt neked kell megvenni. Továbbá vinned kell magaddal két csomag radírgumit na meg 2 szájharmónikát, mert ezek a gyüli szimbolikus tárgyai, és enélkül nem engednek be.
Viccet félretéve nevetséges, amit művelsz kérdező... tényleg sokadik kérdésed már, és hát elég unalmas vagy.
8/10 anonim válasza:
Semmivel se nevetségesebb, mint a folyamatosan katolikusok ekéző másfélpipás hitgyülis vagy edgár.
9/10 anonim válasza:
10/10 Közveszélyes Kontár válasza:
es megoldotta a problemakat?
megoldotta az ehezest, betegseget, halalt...
szegenyseget, banatot
meg miket oldott meg?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!