Szoktunk baromkodni a munkatársammal, és ilyeneken nevetgélünk (lent) az baj? Mással is van ilyen?
Ha ez nektek jól esik, akkor baromkodjatok és nincs sértõdöttség belõle.
Attóll függ, hogy kit mi nevetett meg.
én értem,sík ugyanez a helyzet.
A munkahelyen mindenki a lehető legocsmányabbul beszél,tök lazán.Mindenkinek az anyja egy utolsó teherbeb.szott ribanc,És mindenki szeretné telek.rni a másik száját(csak ffi-ak),és sorolhatnám még...Tehát ez a stílus :)
Mi így szeretjük egymást,ahol amúgy egy végtelen erős,és családias összetartás van,és szépen jól megy a munka.
Otthon,a magánéletben abszolút nincs ez,nagyon kellemesen,kúltúráltan él valamennyi kollega,én személy szerint nagyon higiénikus,otthonszerető vagyok,és nagyon szeretem a mélyen tisztelt Barátnőmet.
Minél rondábban beszél valaki annál viccesebb?
Neveletlenségnek tartja ezt az idősebb korosztály.
Tudjátok rondán nem beszélünk. A beszéd legyen ékes, szép szavú, illedelmes,jó modoros. Ezek után a baromállat stb, belátjátok nem illik.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!