A menny milyen színű?
Szia
Ezékiel látomása betekintést ad, milyen lehet.
Ezékiel 1:1,4,13,14,15,22,27,28 "A 30. évben, a 4. hónap 5. napján, amikor a száműzöttek között voltam a Kébár folyónál, MEGNYÍLT az ÉG, és Istentől jövő látomásokat kezdtem látni.... Miközben figyeltem, láttam, hogy fergeteges szél közeledik északról, valamint nagy felhőtömeg és fel-fellobbanó tűz, melyet ragyogó fényesség vesz körül, a tűz közepében pedig mintha valami arany-ezüst ötvözet tündökölt volna....Az élő teremtmények úgy néztek ki, mint a tűzben égő szén. Égő fáklyákra emlékeztető valami mozgott ide-oda az élő teremtmények között, a tűzből pedig villámok csaptak ki. Úgy jöttek-mentek az élő teremtmények, mint a villám.....Az egész kerék úgy ragyogott, mint a krizolit; ugyanúgy nézett ki mind a négy. A kerekek szerkezete olyan volt, mintha kerék lett volna a kerékben.....Az élő teremtmények feje fölött valami mennyezetféle volt kiterjesztve, amely lenyűgözően szikrázott, mint a jég....És láttam valamit, ami az arany-ezüst ötvözethez+ hasonlóan ragyogott, ami a derekának tűnő résznél és attól fölfelé úgy fénylett, mint a tűz. A derekától lefelé pedig valami tűzfélét láttam.+ Olyan ragyogás vette őt körül, 28 mint amilyen a felhőben megjelenő szivárványé+ egy esős napon. Így nézett ki a ragyogó fény körös-körül.
De a Jelenések könyve is több helyen ír arról, milyen ragyogó dicsőségben lakik Isten és az angyalok
Ezèkiel tolt egy kis varázsgombát.
Tipikus,jól ismert tünetek ès hallucinációk.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!