Volt Jehova Tanúi,hogyan élitek meg a karácsony közeledtét ?
komolyan kérdezem, semmilyen bántó ,vagy vallásalapú célzással.
A válaszaitok fontosak lennének -szerintetek van esély van arra,hogy rendeződhetnek ilyen időtájt pl a szétzilált családi kapcsolatok?tudtok-e valakihez fordulni segítségért ?
Miért gondolod, hogy nincs értelme? A Bibliában is tartottak számos ünnepet.
1
szerintem lehet, hogy a tanú háttér miatt van,hogy így érzed .A családi ünnepek nagyon szépek tudnak lenni, a legfontosabb a közös program, az együtt készülődés, a viszontátás öröme . A jó érzést pedig magával viszi az ember ,ami építő jellegű . Nekem nem tanú háttérből eredően voltak ezzel kapcsolatosan gondjaim ,én sem tudtam mit kezdeni ezzel, de idővel megtanultam kezelni és tényleg, igazán jó .
4-es
mit szeretél volna elérni ezzel a beírással ?
Amennyiben megvolt az általános iskola első osztálya, s látod a "beírás" végén az írásjelet, akkor elvileg értened kellene.
Bár, ha azt vesszük alapul, hogy ebben a rövid kérdésben három helyesírási hibát ejtettél (abból kettős súlyos), igazán nem csodálkozom a kérdéseden.
Szegénynek a szívén a sátán trónol, nem kell vele foglalkozni.
vagy talán az zavar, hogy valaki megkérdez egy volt tanút akinek esetleg a kapcsolatai tönkre mentek,vagy pl a családját rég nem látta és hiányolja őket, van-e esetleg aki segít neki ,mert biztos ,hogy nem lehet egyszerű az élete. .. csak csupán emberként .. hmmm ??mondjuk bunkózás nélkül ...
El tudsz ilyent képzelni?Esetleg azt is ,hogy a vallás miatt tönkrement családok tagjai is emberek még mindig ?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!