Hol vannak szövegek, leírások a Bibliában arról, hogy Isten eltörli a rothandóság igáját?
Figyelt kérdés
Igehelyeket is adj meg légy szíves! Köszi!2020. nov. 22. 21:11
1/14 anonim válasza:
Mi az a rothandóság igája? De ha ilyen "szakkifejezéseket" tudsz, miért nem keresel rá egyből? :D
2/14 A kérdező kommentje:
Az előbb hallottam ezt a kifejezést. Kerestem, hogy pontosan hol lehet, többféle módon is, de eddig nem találtam meg.
2020. nov. 22. 22:03
3/14 anonim válasza:
Nem lehet, hogy valamit félrehallottál? Sose hallottam még ezt. Vagy kérdezd meg személyesen attól, aki említette, hogy mit értett ezalatt.
4/14 anonim válasza:
Esetleg a romlandóságra tudok inkább gondolni. Nem lehet az?
5/14 A kérdező kommentje:
Nem hallottam rosszul, ráadásul többször is elmondta. Biztos, hogy azt mondta. Egy előadásban hangzott el, de sajnos már nem tudom, hogy mi volt a címe.
Azért megpróbálom megkeresni.
2020. nov. 28. 07:57
6/14 A kérdező kommentje:
Kerestem, de sajnos nem találtam meg.
Valószínű, hogy a romlandóságra gondolt vagy utalt az illető.
Akkor így tudtok válaszolni az eredeti kérdésre, helyettesítve ezzel a szóval? Rothandóság - romlandóság.
2020. nov. 28. 08:13
7/14 anonim válasza:
Romlandóság esetén lehet arról szó, hogy Isten az üdvösségben megszabadítja az embert az öregedéstől, betegségektől és minden effélétől.
8/14 A kérdező kommentje:
2020. dec. 1. 03:24
9/14 anonim válasza:
Szerintem ugyanaz a két szó jelentése, de meg is magyarázza, hogy mit jelent. Maga az Evangélium jelenti ki ezt amúgy, úgy összességében.
10/14 anonim válasza:
Ő beszél össze-vissza, néha saját maga se tudja, hogy mit. Ne csodálkozz, ha olyan hülyeségeket mond, mint "rothandóság igája". Ilyen nincs. Romlandóság van, azt már leírtuk.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!