Mit én szálljak le edgár? Te írod ki naponta a kérdéseidet, akkor viseld, ha valaki válaszol ezekre. Sajnos a kérdések mellett a válaszolókat is minősíted folyamatosan, ami egy egészen alpári és szánalmas dolog.
Tudod a Gyakorikerdesek.hu oldal arra van, ha valaki valamit nem tud, akkor megkérdezze. Nem pedig álságos provokatív kérdések kiírására és a normális válaszolók rosszízű, gúnyos, gonosz minősítésére.
János.3:13"Továbbá egy ember sem ment fel az ègbe,csak az,aki az ègből jött le:az Emberfia"
Akkor mègis Mária testben felment?
Akkor a Biblia hülyeségeket ír:
"S történt, amint mentek és beszélgettek, egyszer csak jött egy tüzes szekér, tüzes lovakkal, s elválasztotta őket egymástól, aztán Illés a forgószéllel fölment az égbe."
16."Szerintem éppolyan fontos az is.Legalábbis nekünk,katolikusoknak"
Ha fontos akkor körül kell metèlkezz mert az egyik legfontosabb gyakorlat a törvènyben.
Galata.5:3"Újra elmondom mindenkinek,hogy aki körülmetélkezik,köteles betartani az egész törvényt"
Efézius.2:15."A test által eltörölte az ellenségeskedés okát,a törvényt,amely parancsokbol és rendeletekből áll,hogy a kèt csoportból,amely egységbe van vele,egyetlen új csoportot hozzon létre,és hogy békében legyenek".
Annak kell betartani a törvényt, aki körülmetélkezik. Én nem vagyok. Amúgy az egész Ószövetséget tagadod vagy csak azt, hogy Isten az égbe ragadta Illést?
Megnéztem, hidd el, hogy nem vagyok körülmetélve. Mutatni azért nem fogom, ha nem gond.
Vagy azt miből gondolom, hogy Isten elragadta Illést egy tüzes szekérrel, majd égbe emelte? Ezt Isten szava állítja, amit idéztem is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!