Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Vallás » Szerintetek az isten fiai...

Szerintetek az isten fiai emberek vagy angyalok voltak?

Figyelt kérdés

Tudjuk, hogy születtek óriások. De apokriff iratokból még több dolog kiderül.pl. állatokat is megrontottak.

Igazak lennének ezek a könyvek? Énok könyve, Jubileumok könyve, Óriások könyve stb.

Lehet még ma is van bennünk akkor egy kis angyali DNS.

2020. nov. 13. 19:18
1 2 3
 11/28 anonim ***** válasza:
0%

Az apokrifek miért lennének szent könyvek? Ha akarod, én is írok neked egyet ha lesz elég időm rá. Az is szent könyv lesz?

Az a szent könyv, amire az Egyház azt mondta.

2020. nov. 13. 21:18
 12/28 anonim ***** válasza:
74%
#11 Oszt az Egyház kicsoda hogy megmondja hogy mi szent és mi nem? ők az atyauristenek vagy mi a pöcsöm?
2020. nov. 13. 21:27
 13/28 anonim ***** válasza:
50%
12es véleményével azonosulok.
2020. nov. 13. 22:13
 14/28 anonim ***** válasza:
44%

Nem kell elfogadni a Bibliát. Ennyire egyszerű, senki se erőlteti rád szerintem. Ha pedig elfogadod, akkor azt is el kell fogadni, aki ezt a könyvet összeállította.

2020. nov. 13. 22:24
 15/28 anonim ***** válasza:
5%

14es. Honnan veszed hogy elfogadom? Nem kell a hiszti szimplán leírtam hogy 12essel értek egyet.

Túl vagyunk 1 egyház szakadáson, több vallási háborún szerinted nem változtatták meg az a 500oldalt?

1 Istent imád a keresztény és a muzulmán megsúgom, Jézust szimplán apostolnak tekintik. A muzulmánok szent könyvébe cakon pakli benme van az ó szövetség. Ha nem az ember írta miért volt a 2vallási irányzat között "Szent" háború hol ott 1 Istent imádnak. Irhatod hogy de Alah az Istenük neve. Nem, az a arabul az Istent jelenti. Ezért gondolom hogy már alkalmatlan 1 vallási szentkönyvnek. Embereknek kéne az alaptanait magukba fejleszteni és felfedezni a lelki illetve a külső világot, nem szájba rágott szavakból.

2020. nov. 13. 22:31
 16/28 anonim ***** válasza:
22%

#14 Ez a könyv isten szava és nem az egyház írta hanem, rengeteg ember írta évszázadokon keresztül.

Összeállításról annyit hogy az énók és a jublieum könyve ugyanúgy szentirat és a júdás levelében is van erre utalás. Tehát ugyanúgy a biblia része lényegtelen hogy kivették belőle

2020. nov. 13. 22:31
 17/28 anonim ***** válasza:

16os. Hogyan vannak forditások ha ennyi ideig irnak 1 darabot.

Plusu ha hiszel énók és jublieum könyveknek akkor az apogriff iratnak is kell, mivel minden irat ami keresztény eredetü akkorról es nincs a bibliába az apogriff irat. Azaz általad feltüntetett nem szent írat.

2020. nov. 13. 22:37
 18/28 anonim ***** válasza:
42%
#17 ezek a konyvek is hiteles szentiratok
2020. nov. 13. 22:41
 19/28 anonim ***** válasza:
De apogriff irat. Azaz annyi létjogosultsága van mint a bibliában levőnek. Azaz igaza volt a 12esnek.
2020. nov. 13. 22:43
 20/28 anonim ***** válasza:
#19 Én vagyok a 12-es.
2020. nov. 13. 22:46
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!