Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Vallás » Nem értem aki ki lèp a megtért...

Nem értem aki ki lèp a megtért állapotból miért bűn?

Figyelt kérdés
Van néhány ismerősöm aki megtért aztán ott hagyták, pszihés problémáik lettek, azóta mióta ki léptek normálisan élnek ugyan úgy. És persze mondják az ottainak a sátán műve! Szerintem meg ők maguk a sátán akik az emberek agyát ki mossák őrületbe kergetik
2020. nov. 9. 15:03
 1/9 anonim ***** válasza:
69%
Ennyi
2020. nov. 9. 15:08
 2/9 anonim ***** válasza:
Konkrétan honnan léptek ki?
2020. nov. 9. 15:18
 3/9 anonim ***** válasza:
42%

Nekem azt mondta a gyülekezetben az egyik testvéryamikor közöltem, hogy elfogadom az evolúciót, hogy az Ördög megtévesztett. Mindenképpen kreacionista irodalmat akart nekem adni, hogy azt olvassam.

Hát inkább az "ördögi utat" választottam. Visszamentem a gimnáziumba, és most természettudományt is tanulok ott, az evolúcióval együtt.

2020. nov. 9. 15:20
 4/9 anonim ***** válasza:
0%
Az igazi megtért állapotból nem lehet kilépni. Az valami más lesz. Valamint az egyház( gondolom arról beszélsz), az istenkáromlás.
2020. nov. 9. 15:21
 5/9 anonim ***** válasza:
Fejtsd ki bővebben!
2020. nov. 9. 15:39
 6/9 anonim ***** válasza:
Mert elveszíti Isten kegyelmét. (ez egy helyes válasznak álcázott szektás válasz).
2020. nov. 9. 16:42
 7/9 anonim ***** válasza:
#6 ha nem létezik akkor mijen kegyelemről beszélünk xd
2020. nov. 9. 17:04
 8/9 anonim ***** válasza:
#7 *milyen, de egyébként tudod mi az az "álcázás"?
2020. nov. 29. 20:24
 9/9 anonim ***** válasza:
#8 Tehát megkukkol a vén perverz miközben recskázom??
2020. nov. 29. 20:36

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!