Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Vallás » Miért gáz ha egy fiatal...

Miért gáz ha egy fiatal keresztet hord a nyakában?

Figyelt kérdés

Tényleg “gáz”? Vagy nem illik? Miért zavarja ez egyeseket? Nyilván értem, hogy nem mindenki vallásos, vagy más vallást követ, de attól én hordhatom, nem?

(Egyébként egy nagyon kicsi szolid keresztről van szó, nem vagyok nagy templomba járós, csak sokat jelent nekem..)

2020. nov. 7. 16:17
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:
10-es, ez mondjuk teljesen jogos :D
2020. nov. 7. 18:05
 12/16 anonim ***** válasza:
19%
keresztet hordani politikailag nem korrekt
2020. nov. 7. 19:27
 13/16 anonim ***** válasza:
76%

Hordható, semmi baj.

De akkor a többi jelkép is hordható.

Ha pl. én felveszek egy nagy, félhold alakú medált, vagy mondjuk egy sast, akkor senki sem szólhat érte.

2020. nov. 7. 21:19
 14/16 A kérdező kommentje:
Én nem szólnék érte :)
2020. nov. 7. 22:06
 15/16 anonim ***** válasza:
100%

Kereszt mehet de swastika nem, értem... :D

Amúgy meg nem hiszem, hogy az ilyen ujjnyi vastag fuxokon 10 centis aranykereszteket viselők annyira templomba járósak voltának, spanglival a szájukban (csak pár előadó, nevet se kell említenem, látod magad előtt).

2020. nov. 10. 21:35
 16/16 anonim ***** válasza:
13-as, engem nem zavarna. Egyetemen évfolyamtársamnak Dávid-csillag volt a nyakában. Katolikus egyetem, senki sem szólt neki miatta. Nem sértett vele senkit. Félholddal sem lenne gond, bár úgy tudom, hogy a muszlimok inkább kalligráfiát szoktak hordani.
2020. nov. 11. 10:48
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!