Egy ezüstkereszt a nyakban [nyakamban] megvéd a gonosztól?
"A Sátán támadja az imát. Egyszer Istenhez beszéltem segítségért.., és azon nyomban anyám veszekedni kezdett." Én átéltem hasonlót. Pontosan. Jól látod, támadja az imádat, de nem véletlenül. Mert azt akarja, hogy ne kérj segítséget, hanem maradj ebben az állapotban. Mert embergyilkos már kezdetektől fogva. Azt akarja, megtörj és gyűlöld Istent.
Ha gyűlölöd Istent, a kereszt sem fog használni, mert nem a keresztnek van hatalma, hanem annak, amit és akit szimbolizál. Kérj segítséget Istentől kitartóan, újra és újra és közeledj hozzá és akkor előbb utóbb lesz megoldás. Az én anyám is majdnem kikészített engem. Ima közben ordítozott velem stb. Nem a levegőbe beszélek, ezen már én is átmentem. Épp ezért tudom, hogy segít annak, aki hittel fordul hozzá. Mikor magam alatt voltam és hittel kértem, hogy szabadítson meg a gonosztól, volt hogy éreztem, hogy az egész ház megtisztul és utána csodák csodájára, anyám hetekig egy rossz szót sem szolt hozzám. Semmi sem hatásosabb az őszinte könyörgésnél és imánál. Ha hiszel a gonoszban, a jóban miért nem hiszel? Imádkozni fogok érted.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!