Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Vallás » Keresztények ti hogyan reagáln...

Keresztények ti hogyan reagálnátok, ha egy veletek azonos nemű ember udvarolni kezdene nektek?

Figyelt kérdés
akár a saját gyülekezetetekből...

2020. nov. 6. 18:43
 1/7 A kérdező kommentje:
Volna rá mód, hogy beadnátok a derekatokat?
2020. nov. 6. 18:44
 2/7 anonim ***** válasza:
100%
Udvariasan megmondanám neki, hogy én nem vagyok meleg, nálam ne próbálkozzon, de haverok lehetünk. :D
2020. nov. 6. 18:56
 3/7 anonim ***** válasza:
83%

kérdező, te homo vagy?

Aki hetero, miért adná be a derekát??? :-O

2020. nov. 6. 19:05
 4/7 anonim ***** válasza:
66%
Attól függ... ;)
2020. nov. 6. 20:25
 5/7 anonim ***** válasza:
89%
Nem tudnám beadni a derekam, mivel nem vonzódom férfiakhoz, és ezt nem lehet megváltoztatni.
2020. nov. 6. 20:32
 6/7 anonim ***** válasza:
100%
én örülnék neki, én is meleg vagyok és keresztény :3
2021. ápr. 9. 02:12
 7/7 anonim ***** válasza:
100%
Kifejezetten örülnék neki, mert engem is a férfiak vonzanak. Református gyülekezetbe járok Budán, elég nagy gyülekezet, de sajnos egy sorstársat se ismerek. Pedig nehéz elhinni, hogy egyedül vagyok. Itt annyira hetero mindenki, hogy elképzelni is nehezemre esik, hogy valaki udvarolni kezdjen nekem, pedig nagyon jó lenne. :) 29/F
2021. máj. 24. 15:24

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!