Bibliát jól ismerők! Kérlek, adjatok meg olyan idézeteket a Bibliából, ahol a "Vagyok"-ra hivatkoznak?! Pl. "Én Vagyok az út, az igazság, az élet."
Miért a Bibliabol?
Hallgass Eckhart Tollet.
Ján. 8,56
Ábrahám a ti atyátok örvendezett, hogy meglátja az én napomat; látta is, és örült.
Ján. 8,57
Mondának azért néki a zsidók: Még ötven esztendős nem vagy, és Ábrahámot láttad?
Ján. 8,58
Monda nékik Jézus: Bizony, bizony mondom néktek: Mielőtt Ábrahám lett, én vagyok.
2 Móz. 3,14
És monda Isten Mózesnek: VAGYOK A KI VAGYOK. És monda: Így szólj az Izráel fiaihoz: A VAGYOK küldött engem ti hozzátok.
4 Móz. 15,41
Én vagyok az Úr, a ti Istenetek, a ki kihoztalak titeket Égyiptom földéből, hogy legyek néktek Istenetekké. Én vagyok az Úr, a ti Istenetek.
Ésa. 65,1
Megkeresni hagytam magamat azoktól, a kik nem is kérdeztenek; megtaláltattam [Róm. 10,20.] magamat azokkal, a kik nem is kerestenek. Ezt mondám: Ímhol vagyok, ímhol vagyok, a népnek, a mely nem nevemről neveztetett.
Jer. 23,23
Csak a közelben vagyok-é én Isten? azt mondja az Úr, és nem vagyok-é Isten a messzeségben is?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!