Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Vallás » Miért engedi meg Isten, hogy...

Miért engedi meg Isten, hogy valaki meghaljon?

Figyelt kérdés

Pl valakinek segít bekerulni az egyetemre, máshol pedig sokan imádkoznak valakiert, hogy gyogyuljon meg, mégsem segít.

Istennek hogy lehet fontosabb az, hogy valakinek segítsen egy egyetemre bekerulni, egy jó állást megkapni, szerető társra találni valakinek, közben máshol abban nem segít, hogy valaki meggyogyuljon..

Személyes tortenet egyébként..

Valamelyik alkalommal a gyülekezetben ültem és hallgattam, hogy miért adnak hálát aznap az emberek a gyulekezetben.. Egyik mondta ezt, hogy sokat imádkozott és felvettek az egyetemre, a másodiknak sikerült a kressz, a harmadik sok év magány után talált valakit, a negyedi egy állást amire régóta vágyott és sorolhatnam. Nem akarok gonosz lenni, de ezek mind balanális dolgok egy ember életéhez képest, akit viszont nem gyógyított meg.

Most érezzem azt, hogy Istennek fontosabb volt egy jó egyetem, egy jó állás stb.. Mintsem, hogy a férjem meggyogyitsa.

Most úgy érzem nincs ahhoz erőm sem "kedvem", hogy ezek után Istenben higyjek vagy bármi, mert cserbenhagyott és ehhez képest mások banális kereseit teljesíti, mást pedig hagy meghalni.

2020. okt. 25. 12:55
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:
0%
Az èlet csak egy rothadó fertőzés a halál tökéletes szövetén.
2020. okt. 25. 21:46
 12/13 anonim ***** válasza:
Isten nem avatkozik bele abba, hogy ki hal meg és ki él. Ha igy tenne személyválogató és igazságtalan lenne, hisz valakit megóv a haláltól, de mást nem. A tökéletlenségünk az oka mindennek.
2020. okt. 26. 16:20
 13/13 anonim ***** válasza:
Gondolj arra, hogy jó helyen van, de sírj csak nyugodtan!
2020. okt. 26. 16:27
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!