Miért engedi meg Isten, hogy valaki meghaljon?
Pl valakinek segít bekerulni az egyetemre, máshol pedig sokan imádkoznak valakiert, hogy gyogyuljon meg, mégsem segít.
Istennek hogy lehet fontosabb az, hogy valakinek segítsen egy egyetemre bekerulni, egy jó állást megkapni, szerető társra találni valakinek, közben máshol abban nem segít, hogy valaki meggyogyuljon..
Személyes tortenet egyébként..
Valamelyik alkalommal a gyülekezetben ültem és hallgattam, hogy miért adnak hálát aznap az emberek a gyulekezetben.. Egyik mondta ezt, hogy sokat imádkozott és felvettek az egyetemre, a másodiknak sikerült a kressz, a harmadik sok év magány után talált valakit, a negyedi egy állást amire régóta vágyott és sorolhatnam. Nem akarok gonosz lenni, de ezek mind balanális dolgok egy ember életéhez képest, akit viszont nem gyógyított meg.
Most érezzem azt, hogy Istennek fontosabb volt egy jó egyetem, egy jó állás stb.. Mintsem, hogy a férjem meggyogyitsa.
Most úgy érzem nincs ahhoz erőm sem "kedvem", hogy ezek után Istenben higyjek vagy bármi, mert cserbenhagyott és ehhez képest mások banális kereseit teljesíti, mást pedig hagy meghalni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!