Mennyire fér össze a római katolikus vallás és a leberális-demokrata politikai felfogás?
"diplomáztam ... szakvizsgáztam ... diplomáztam ... Most azon gondolkodom, hogy a Ppke-Btk politikatudományi kêpzését elvégzem, és egy pàrtot alapízok"
Inkább kezdjel el végre dolgozni!
Ja, jó. Enyhítő körülmény. :)
De miért nem elég az? Mi értelme lenne még egy pártnak? Inkább vállalj több ügyfelet, ha még több embernek akarsz segíteni.
Ha bírsz ezekkel,.... ravaszság, képmutatás, cselszövés, megalkuvás, hizelgés akkor valameddig még sikerre is számithatsz a politikai pályán.
Ha nem bírsz ezekkel politikai ellenfeled megtanítanak rá.
Miért nem még többet ígérsz? Úgyis miniszterelnökként azt mondod bocsánat az államkassza nem fedezi korábbi ígéreteimet. Ezt a trükköt már ismerjük. De az ingyen sört a kétfarku kutyapárt már ígérte.
Én inkább a falanxot ajánlom, csak kérlelhetetlen keresztények legyenek a pártodban.
AmHa nem, tiéd lesz a három farkú.... Párt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!