Ha az ateisták valószínűleg cáfolták Isten létezését, akkor nincs is keresztény Isten, Jézus is halott? Hogy lehetne a versenyt visszafordítani? Dawkins sajnos nagyon igyekszik cáfolni a Bibliát!
Amúgy te mien vallásos vagy? Én megpróbálok jó keresztény lenni. Sima keresztény. Nem Tanú stb...
Mire az ateisták neked: Csak azért követed Őt, mert megnyugvást kapsz, és örök élet lesz ami lehetetlen!
mit válaszolnál?
Oksa, köszike. Valószínűleg a Biblia nem mítosz. Olvastam a jw.org-on a Biblián kívüli bizonyítékokat. Ennyi tevés dolog jó csinálni?
1. Forgatom a fejemet, nem próbálok kiakadni.
2. Azt írnám, hogy " ha ebben hiszel, akkor hajrá =) "
jó így? :)
Az ateisták pontosan annyira cáfolták Isten létét, mint amennyire egzaktul bizonyították azt a teisták. Mindkét állítás pusztán a hiten alapul -szóval legyen az ateistáknak az ő hitük szerint...
Dawkins pedig az egyik legfanatikusabb szektás, aki belekontárkodik abba, amiről fogalma sincs. Egyetlen hiteles és becsületes természettudós nem fog Isten létéről semmit kijelenteni a tudomány alapján, mivel az kívül esik azok érvényességi körén...
Hawking-ot is ismerem. Jól teszed te is, hogy keresztény vagy :)
a természettudomány pedig ne a vallással foglalkozzon hanem a világ megismerésével és kutatásával. A vallással a filozófia foglalkozzon szerintem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!