Hogyan vezette hozzád vagy, hogyan mutatott rá a párodra az Isten?
Kamaszkoromban az egyik iskolai bálon lassúztam (ez akkor tánc volt) egy lánnyal és szorosan magamhoz öleltem. Az ilyenkor szokásos fiziológiás reakció (kezdődő erekció XD) helyett (vagy mellett, már nem tudom) nagy megnyugvást éreztem, mintha 2 mágnes ugrott volna össze és mintha valami barátom súgott volna, a bal fülemben azt hallottam hogy "ez a lány jó lenne feleségnek". Nem szoktam "hangokat hallani" de ez ilyesmi volt. Persze nem történt akkor semmi. Sok víz lefolyt még a Dunán, nagyon sok.
De nemrég volt a 20. házassági évfordulónk.
Engem vezetett el őhozzá. Izraelben találkoztunk, egy rossz időszak után kaptam a sugallatot, hogy menjek el Izraelbe önkéntesnek. Mindig azt akartam, hogy a férjem ne legyen ateista, azt nem bírnám elviselni. De nagyon keresztény se legyen mert azt sem bírnám elviselni. Olyan legyen mint én, filozófus lelkületű, kereső, misztikus, álmodozó.
Megtaláltam. Vagy ő talált meg engem. Ő is pontosan engem keresett. Azóta is házasok vagyunk, van egy kislányunk.
Freya
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!