Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Vallás » Hogyan vezette hozzád vagy,...

Hogyan vezette hozzád vagy, hogyan mutatott rá a párodra az Isten?

Figyelt kérdés
Meséljetek
2010. aug. 8. 20:35
 1/8 anonim ***** válasza:
65%
Úgy,hogy neten írt a nevében,hogy dugni akar velem.
2010. aug. 8. 20:54
 2/8 A kérdező kommentje:
hát ez elég egyszerű volt...
2010. aug. 8. 21:00
 3/8 Nemo kapitány (V.A.) ***** válasza:

Kamaszkoromban az egyik iskolai bálon lassúztam (ez akkor tánc volt) egy lánnyal és szorosan magamhoz öleltem. Az ilyenkor szokásos fiziológiás reakció (kezdődő erekció XD) helyett (vagy mellett, már nem tudom) nagy megnyugvást éreztem, mintha 2 mágnes ugrott volna össze és mintha valami barátom súgott volna, a bal fülemben azt hallottam hogy "ez a lány jó lenne feleségnek". Nem szoktam "hangokat hallani" de ez ilyesmi volt. Persze nem történt akkor semmi. Sok víz lefolyt még a Dunán, nagyon sok.

De nemrég volt a 20. házassági évfordulónk.

2010. aug. 8. 21:16
 4/8 anonim ***** válasza:
Engem sehogyan...
2010. aug. 9. 02:23
 5/8 anonim ***** válasza:

Engem vezetett el őhozzá. Izraelben találkoztunk, egy rossz időszak után kaptam a sugallatot, hogy menjek el Izraelbe önkéntesnek. Mindig azt akartam, hogy a férjem ne legyen ateista, azt nem bírnám elviselni. De nagyon keresztény se legyen mert azt sem bírnám elviselni. Olyan legyen mint én, filozófus lelkületű, kereső, misztikus, álmodozó.

Megtaláltam. Vagy ő talált meg engem. Ő is pontosan engem keresett. Azóta is házasok vagyunk, van egy kislányunk.

Freya

2010. aug. 9. 10:34
 6/8 anonim válasza:
Nem tudom hogyan mutatott rá, nem is nagyon foglalkoztat, a lényeg, hogy rámutatott, és én ezért nagyon hálás vagyok. Nem vagyunk házastársak, hisz én még alig vagyok 20 éves, a párom 18. Akárhányszor is imádkoztam az Istenhez, mindig belefoglaltam azt, hogy adja meg nekem azt a személyt, akit igazán szerethetek, ő is szeressen, és boldogok lehessünk. Most pedig arra kérem, hogy vigyázzon ránk, és hogy még nagyon sokáig együtt maradhassunk. Tudom, hogy fiatalok vagyunk, sőt sokak szerint még gyermekek... De akkor is őszinte érzelmekről van szó...
2010. aug. 9. 13:42
 7/8 anonim válasza:
előző vagyok, és még annyit szeretnék hozzáfűzni, hogy több, mint 2 éve együtt vagyunk:)
2010. aug. 9. 14:49
 8/8 anonim ***** válasza:
Hát isten sehogy, ne röhögtess! Arra várhattam volna...
2010. aug. 9. 17:43

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!