Bűnt követtem el. Egy távoli rokonnal létesítettem egy meleg alkalmi dolgot... Hogy tovább?
Figyelt kérdés
Hatalmas bűnt követtem el. Bűntudatot van és nem tudom hogyan beszéljek ezentúl Jézussal.2020. okt. 12. 18:15
1/7 anonim válasza:
Gyónjad meg.
Vagy a papnak, vagy közvetlenül Jézusnak. Mondjad el, hogy mit tettél, és mondjad, hogy nagyon szégyelled magadat, és hogy szívedből bánod, és bocsánatot kérsz érte.
2/7 anonim válasza:
Őszintén, és mélységes megbánást tanusitva. Mond el, hogy mennyire sajnálod, és igérd meg, hogy nem teszed többé. És ezzel összhangban is cselekedj.
Illetve, mivel ez szégyent hoz azokra akikkel egy hitben vagy, elkell mondanod a felvigyázódnak.
3/7 anonim válasza:
Amúgy élvezted?
Ha nagyon és őszintén bánod, akkor meg tudod gyónni. Gondolom nem ez életed első bűne.
4/7 anonim válasza:
Igen, az egyesből kimaradt a "ígérd meg, hogy nem teszed többé" Jézus is ezt mondta volna.
5/7 anonim válasza:
Ne rokonnal, ovszerrel alkalmi homoszexelj, testverem.
6/7 anonim válasza:
Inkább Istennek mond el, hogyan érzel. Ő az ima meghallgatója. Légy öszinte hozzá.
7/7 anonim válasza:
Most felfedezhettél magadban valamit. Ennek jézus örül, mert intenzíven járod az önismeretszerzés útját.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!