Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Egyéb kérdések » Most költöztem Győrbe, akár...

Most költöztem Győrbe, akár itt, akár privátban, mondanátok jó helyeket amiket érdemes meglátogatni?

Figyelt kérdés

Lehet az látványosság, szórakozóhely, étterem, bármi ami érdekes, vagy szórakoztató, szép...

26F

2020. jún. 4. 07:37
 1/3 anonim ***** válasza:
100%

Püspökerdő, esetleg kimenni Pannonhalmára, Tényőre 😀

Vagy a Duna part

2020. jún. 4. 08:34
 2/3 anonim ***** válasza:

-Nyúlon a kilátó

-Győrújbaráton kirándulni(hegyi túra simán)

-Szabadulószobák

-Westy hajó étterem a Dunán

-Rábaparton, szigeten sétálni

Látványosságot találsz bőven a neten! ;)

2020. jún. 4. 12:15
 3/3 SylvanasW válasza:

Szia :)

Győrnek nagyon sok szép látnivalója van, ahogy előttem is írták a Püspökerdő, a belváros utcái (Dunakaputér és Bécsi kapu tér is), a győri állatkert vagy csak valamelyik parkba ellátogatni. Sok a szórakozóhely és az étterem is (éttermek közül a Fehér lovat tudnám ajánlani ;)), vagy kirándulni egyet Győr közelében valamelyik településen pl. Pannonhalmán.

Lehetőség az akad bőven.

2020. júl. 3. 03:16

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!