18.Nem olvasol csak szórakozol az akaratod kivitelezèsèvel.
Mièrt nem olvasod el a 9 bejegyzèst ès meglátod a biblia nem hazudik csak te.
Jelenèsek.12:7."Ès háboru tört ki az ègben.Mihály ès az angyalai harcra keltek a sárkány ellen.A sárkány is harcra kelt az angyalaival együtt,8 de nem győztek,ès többè nem volt helyük az ègben >9,10,11.
Daniel.12:1
10:13
10:21
Mègis ki dobhatta ki a Sátánt az ègből az angyalaival eggyütt.
Jèzus!.vagyis Mihály.
Sátán egy teremtett angyal volt, de elbukott. A levettetése is egy teremtett angyal által, Mihály által történt. Ebből még nem következik, hogy Mihály azonos lenne Jézussal.
Jézust az Atya szülte az örökkévalóságban, az idő előtt. Mihály teremtett lény, Jézus születése után lett teremtve. Jézus Krisztus Isten egyszülött fia, Mihály pedig csak egy teremtett angyal.
Az antikrisztus szelleme a sátántól van, nem Istentől (ebben a kiindulásban megegyezhetünk).
Jézus összemosása egy teremtett angyallal az antikrisztus szellemének(lelkének) a munkálkodása (hasonlóan ahhoz, ahogy a Római Katolicizmus próbálja háttérbe szorítani az egyedüli közbenjáró Jézus Krisztust az anyukájával, és számtalan halottal).
Jézust szülte az Atya, nem pedig teremtette a Szentírás, Isten beszéde szerint. Ez egy lényeges pont, amit az antikrisztus szellemével megvakított jehovások nem látnak tisztán, úgy tűnik.
Zsoltár 2,7:
Törvényül hirdetem: Az Úr mondá nékem: Én fiam vagy te; én ma nemzettelek téged.
Erre hivatkozik Pál az Apostolok Cselekedeteiben:
Apcs13:
32
És mi hirdetjük néktek az atyáknak tett ígéretet, hogy azt az Isten betöltötte nékünk, az ő fiaiknak feltámasztván Jézust:
33
Mint a második zsoltárban is meg van írva: Én Fiam vagy te; ma nemzettelek én téged.
Végül a Zsidókhoz írt levélben így ír:
Minekutána az Isten sok rendben és sokféleképpen szólott hajdan az atyáknak a próféták által, ez utolsó időkben szólott nékünk Fia által,
2
Akit tett mindennek örökösévé, aki által a világot is teremtette,
3
Aki az ő dicsőségének visszatükröződése, és az ő valóságának képmása, aki hatalma szavával fenntartja a mindenséget, aki minket bűneinktől megtisztítván, üle a Felségnek jobbjára a magasságban,
4
Annyival kiválóbb lévén az angyaloknál, amennyivel különb nevet örökölt azoknál.
5
Mert kinek mondotta valaha az angyalok közül: Én Fiam vagy te, én ma szültelek téged? és ismét: Én leszek néki Atyja és ő lesz nékem Fiam?
6
Viszont mikor behozza az ő elsőszülöttét a világba, így szól: És imádják őt az Istennek minden angyalai.
Tehát a Szentírás szerint Jézus kiválóbb az angyaloknál, hiszen egyik angyalnak sem mondta Isten, hogy "Én fiam vagy te, ma szültelek/nemzettelek téged". Ezért kiválóbb nevet is kapott Jézus az angyaloknál, és minden angyal - köztük Mihály angyal is - imádja Jézus Krisztust.
23."Jèzust szülte az Atya"
Így is van,de azèrt nem dobhatta ki Sátánt az ègből?
Vagy talán egy inkvizitor dobta le Sátánt?
Mièrt kell szidni másokat azèrt amit nem mondtak?
A sátánt Mihály főangyal dobta le az égből, nem Jézus.
Jézus nem azonos Mihállyal. Az egyiket szülte/nemzette Isten, a másikat teremtette.
Neked ha van egy fiad: azt te nemzetted, ha nő vagy szülted: te is ember vagy, ő is ember.
Ha csinálsz fából egy fatányért, az nem ember, hanem csak egy tárgy.
Nem fogod a fiadat összekavarni egy fatányérral. Isten sem keveri össze Jézust Mihály angyallal. Ti se keverjétek Jézust Mihállyal, ez butaság.
A másik: Jézus egy kereszten halt meg, aminek volt egy vízszintes és egy függőleges része. Nem karóba húzás volt emberek!
25."Jèzus nem azonos Mihályal".
Mièrt nem:Mihály jelentèse=Ki olyan mint Isten?
Ès mègis, "ki olyan mint Isten?
Egyedül Jèzus Krisztus.
Jèzusnak legalább 13 neve van köztük az említett is.
Akkor most Mihályt megtagadjuk a mi kedvünkèrt vagy meghaggyjuk.Ès ha megtagadjuk Mihályt akkor azt jelenti Jèzus nem olyan mint Isten.
Ne tèvejegjünk.
Kereszt.
Azèrt mert valamikor tudatlanság idejèn nem tudtak pontosan leforditani,megmagyarázni nem helyes leragadni egy 2000 èves tèvedèsen.Mindhogy mèg sok más tèvedès is van pld.purgatorium.
"Ès mègis, "ki olyan mint Isten?
Egyedül Jèzus Krisztus."
Ha Jézus olyan, mint Isten, akkor Jézusnak is jár pont az az imádat, amit Istennek.
27.Na már itt is zakatolsz?
"Ha Jèzus olyan mint Isten".
Persze,hogy olyan mint Isten,de nem az Isten!
Te is olyan vagy mint Orbán Viktor,de nem vagy Orbán Viktor.
Jèzus mondta,hogy imádni kell őt?
Ha mondta,kèrlek idèzd.
29 Nem feleltèl a kèrdèsre.
Jèzus mondta,hogy imádni kell?Ha igen idèzd!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!