Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Vallás » Mit gondolsz erről?

Mit gondolsz erről?

Figyelt kérdés
Sok Pásztor mondja hogy amíg én eszek iszok, egészséges vagyok dolgozok, jól elek, autóm van mindenem addig mások éheznek több száz ezren, a kórházak tele vannak, millióan nyomorognak sohajtoznak a világon! Én meg gondtalanul elem az életem! Na de most én mit csináljak több millió ehezővel! Egy ember nem válthatja meg a világot! Te mit mondasz erről? Én azt hogy elég az embernek a maga baja ha tud segítsen de a világ gondjait nem veheti magára
2020. okt. 8. 17:53
 1/8 MBbpg ***** válasza:
100%
Az éhezés valóban globális probléma, és ezellen te személy szerint tényleg nem nagyon tudsz bármit is tenni - főleg, hogy itt hazánkban is sokan vannak nehéz helyzetben, még az sincs megoldva. Ha az embernek segíteni támad kedve, ahhoz nem kell Afrikáig utaznia, hogy segítségre szorulókat találjon. Másokon segíteni meg szép gesztus, véleményem szerint ha a te saját anyagi helyzeted megengedi, akkor nyugodtan támogathatsz különböző segélyszervezeteket - nem kell, hogy kényszernek érezd, de nem árt ha belátjuk, a szegénység létező, sajnos nem ritka probléma
2020. okt. 8. 18:02
 2/8 anonim ***** válasza:

(Máté 6:33) . . .tegyétek első helyre az életetekben a királyságot és Isten igazságos alapelveit, és akkor ezeket az egyéb dolgokat mind megadja nektek Isten.

Jézus azt mondta, hogy akiknek az életükben fontosabb Isten királysága amiért imádkoznak is sokan, és tesznek is érte, azoknak a szükséges dolgokat Isten úgy intézi, hogy megkapja. Ha valakinek olyan a munka helye hogy jobban keres, az nem bűn, és nem kell szét osztani. Persze adakozni lehet, sőt kell is. Ezért tévedés az amit a lelkész mondott.

2020. okt. 8. 19:18
 3/8 anonim ***** válasza:
67%
Sok pasztor? Melyik az a sok? En egyrol hallottam, valamilyen Jeno, elegge elbutult figuranak tunik.
2020. okt. 8. 19:20
 4/8 A kérdező kommentje:
3as igen igyvan elbutult a Jenő, rokonom sajnos de tényleg ilyen! A mamamekat is erőszakosan akarta teríteni kiabalt Hogy a pokolba fognak jutni
2020. okt. 8. 19:28
 5/8 anonim ***** válasza:
100%
Jelentsetek fel zaklatasert.
2020. okt. 8. 21:15
 6/8 anonim ***** válasza:
45%
Légy a változás amit a világban látni szeretnél.
2020. okt. 9. 10:12
 7/8 Kései Sirató ***** válasza:
100%
Afrikai éhezőkért nem sokat tehetsz, de a városodban élőknek adhatsz kaját.
2020. okt. 14. 10:15
 8/8 anonim ***** válasza:
Figyelj, azok, akik Afrikában koton nélkül szexelnek, mert még arra sincs pénzük és utána sok 10 gyerekkel éheznek, szerinted ki tehet róla?
2020. okt. 15. 16:39

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!