Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Vallás » Mi szükséges az örök èlethez?

Mi szükséges az örök èlethez?

Figyelt kérdés

2020. okt. 5. 16:54
1 2 3 4
 21/36 anonim ***** válasza:
Elolvastam. Nincs ebben semmi rossz, csak leírta, hogy mi a helyzet. Senkise gondolja, hogy a templomba járásai meg a gyülekezetben tapsolással üdvözülhet. Szentté kell válnia az embernek, máskülönben nem lesz üdvösség. Csak bele kell gondolni, hogy mi az a jellem amit Jézus engedni fog örökké élni.
2020. okt. 6. 07:10
 22/36 anonim ***** válasza:
#21 többi meg rothad a pokolba ezért nem hiszem el ezt a mesekönyvet
2020. okt. 6. 07:15
 23/36 anonim ***** válasza:
Mindenkinek meg van adva az esély hogy ne oda menjen, valaki ezt az esélyt megveti valaki pedig él általa
2020. okt. 6. 07:28
 24/36 anonim ***** válasza:
#23 már azzal is megveted hogy ha elhiszed hogy jézus a neve és nem Yahusha 'ha mashiach XD emrt ennél a szadista istennél(elohimecskénél)a mesekönyv szerint az is oda jut aki hazugságba hisz
2020. okt. 6. 07:48
 25/36 anonim ***** válasza:

Ha nem tudod, hogy honnan ered a Jézus elnevezés inkább ne is említs ilyet. Tisztába vagyok azzal, hogy mi Jézus héber neve, de nem leszel előrébb vele ha úgy hívod.

Jézust úgy veted meg, hogy nem tartod meg azt amit Ő mondott. Úgy mondta aki szereti Őt megtartja az Ő beszédeit, aki pedig nem szereti Őt az nem.

2020. okt. 6. 08:27
 26/36 anonim ***** válasza:
Kicsit gondolkozz, ha úgy lenne higy megvetném Őt azzal, hogy Jézusnak hívom, szerinted akik írták az evangéliumokat meg a leveleket, megvetették Jézust? Nem a héber nevét írták le, meg gondolom mondani sem azt mondták a többieknek.
2020. okt. 6. 08:31
 27/36 anonim ***** válasza:
#25 konkretan lehetetlen megtartani mind a 600 ezer torvenyet meg tobbi marhasagot a mesekonyv szerint csak noé elte tul pedig akkoris ez volt. Szoval en azt mondom egyszer elunk hasznaljuk ki mert hiaba hiszel ugyanugy a pokolba juthatsz
2020. okt. 6. 08:32
 28/36 anonim ***** válasza:
#26 az hogy jezus neven van felirva elvileg mesekonyv szerint az elit es a sAtan muve kis hazugsag egesz tesztat megkeleszti igy konnyen felrevezetik embereket sok minden elvan ferditve a bibliaba rengeteg név mashogy szerepel a holt tengeri heber tekercsekben XD
2020. okt. 6. 08:35
 29/36 anonim ***** válasza:

Gondolom a 613 parancsolatra gondolsz. De nem azt kell megtartani. Az a baj hogy emberekre hallgatsz és elhitették veled a saját dolgaikat. A 4 evangéliumban le van írva mit kell megtartanod, ezen felül Jézus személyesen ad további vezetést ahogy megmondta.

A Mózesi törvények, nem Jézus törvényei. "Ján 15:10 Ha [a]z én parancsolataimat megtartjátok, megmaradtok az én szeretetemben; amiképpen én megtartottam az én Atyámnak parancsolatait, és megmaradok az ő szeretetében."

Jézus parancsolatai:

Ján 14:23 Felele Jézus és monda neki: Ha valaki szeret engem, megtartja az én beszédemet: és az én Atyám szereti azt, és ahhoz megyünk, és annál lakozunk.

Ján 14:24 Aki nem szeret engem, nem tartja meg az én beszédeimet: és az a beszéd, amelyet hallotok, nem az enyém, hanem az Atyáé, aki küldött engem.

Ján 14:25 Ezeket beszéltem nektek, amíg veletek valék.

A holt tengeri HÉBER tekercsek HÉBERÜL íródtak, így NEM görög név fog benne szerepelni. De tudd, hogy a héberektől származik a Jézus név, ugyanis a Szeptuaginta fordítói így fordították Józsué nevét ami héberül Jesua vagy a te kedvedért Yahusha.

Egyértelmű, hogy az ördög felhasználja az Istent is a kárhoztatásra, de ezért mondták el hogy a hit cselekedetek nélkül halott, Jézus is ezt mondta, hogy cselekedd meg amit mondott, mert a hit önmagában nem elég.

2020. okt. 6. 09:03
 30/36 anonim ***** válasza:
Hogy lélek legyél.
2020. okt. 6. 10:01
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!