Bibliában mik a legfontosabb történetek szerintetek?
Figyelt kérdés
Szerintetek csak ez a fontos?
Ádám és Éva-Noé-Jézus Krisztus.
2020. okt. 5. 10:16
1/12 anonim válasza:
Teológiailag a kereszthalál/ feltámadás /mennybemenetel /első pünkösd
Általános műveltség szempontjából a fentieken kívül az Újszövetségből még Jézus születése és Saul megtérése. Az Ószövetségből Ádám és Éva, Kain és Ábel, Bábel tornya, Noé bárkája, Mózes életútja, Sámson, Dávid és Góliát, Jób élete
2/12 A kérdező kommentje:
Köszi, azért kell, mert csinálok rajongói zenés videót.
2020. okt. 5. 10:40
3/12 anonim válasza:
Amikor Jézus lekutyáz egy nőt, mert az nem zsidó, meg amikor elmondja, hogy gyűlölni kell a szeretteket, meg hogy kardot és pusztulást hoz a világra. Ezek olyan szép történetek.
4/12 A kérdező kommentje:
Mi bajod van?
2020. okt. 5. 12:12
5/12 anonim válasza:
Csak kiforgat. Szokott így ferdíteni az ellenzék.
6/12 A kérdező kommentje:
Sajnos.
Amúgy Cica :D Bibliában hol olvashatunk a halál utáni életről? És, hogy az állatoknak is van lelke? Akár a Báránynak, akár a macskának stb...
2020. okt. 5. 12:18
7/12 A kérdező kommentje:
valamiért az állatfajokat nagybetűvel írom. a Bárány szót, kisbetűvel akartam írni...
2020. okt. 5. 12:18
8/12 anonim válasza:
Nekem az tetszik mikor népeket kiírtanak a zsidók, medvék tépnek szét gyerekeket, vagy amikor meg lehet erőszakolni a szűzlányokat! Mind szép bibliai történet abszolút méltó egy zenés rajongóvideóhoz!
9/12 A kérdező kommentje:
ne marháskodj.
2020. okt. 5. 20:31
10/12 anonim válasza:
Nem marháskodtam, szerintem ezek is nagyon nagyon fontosak.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!