A futurista értelmezők szerint mikor lesz az elragadtatás?
7
Az is adaték néki, hogy a szentek ellen hadakozzék, és őket legyőzze; és adaték néki hatalom minden nemzetségen, nyelven és népen.
8
Annakokáért imádják őt a földnek minden lakosai, a kiknek neve nincs beírva az életnek könyvébe, a mely a Bárányé, a ki megöletett, e világ alapítása óta.
Tehát a Krisztus hívőknek is át kell élni a nagy nyomorúságot, igaz?
A bélyeg, Jel 13:16
Azt is teszi mindenkivel, kicsinyekkel és nagyokkal, gazdagokkal és szegényekkel, szabadokkal és szolgákkal, hogy az ő jobb kezökre vagy a homlokukra bélyeget tegyenek;
17
És hogy senki se vehessen, se el ne adhasson [semmit,] hanem csak a kin a fenevad bélyege van, vagy neve, vagy nevének száma.
A bélyeg egy chip lesz mindenki számára? Tehát, aki nem veszi fel a “chipet” az se venni, se eladni nem tud.
Hogy fogják ezt kibírni, hogy menekülniük kell majd egyfolytában a kívülállóknak?
Igen, ezt tudom.
1.
Van akik szerint az antikrisztus megjelenése előtt.
2.
Van akik szerint az antikristus szerződése megszegésekor mielőtt üldözné őket..
3.
Van akik szerint a nagy nyomorúság legvégén, így az üldöztetést is át kell élni.
Én szerintem a 3.
A bőr alatt?
A Jelenések 13:16 valami technológiára utal, nem? Orwell, Dave Eggers is a digitális diktatúráról írt.
Amúgy a chip miért lenne jobb a testben? Az elvesztés miatt tennék kötelezővé? Ugyan már...
Igen, a bőr alatt gondolom.
Nem utal semmi ilyesmire a Jelenések könyve, valami idióta ezt kitalálta, azóta sláger téma lett a Szentírást felületesen vagy sehogy se ismerők körében.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!