Jézus hívők! Csak nekem van elegem abból, hogy mindig minket okolnak a vallás háborúkért és lehordanak minket? Meg, hogy több bizonyíték van az űrlényekre, mint a természetfelettire bla bla bla...
Kettévágatja és a képmutatók sorsára juttatja. Ott sírás és fogcsikorgatás lesz.
Ez nem a Pokolhoz hasonlít? Ha nem, akkor mire?
Igen, egy véges (sőt meglehetősen rövid) élet elrontásáért az örök szenvedés büntetése semmiképp sem igazságos.
Hawkingnak pedig szerintem megvolt a joga akár arra is, hogy szidja Istent. És nem a zsenialitása, hanem az állapota miatt. De ezt nem tette, tehát szerintem erkölcsileg is maximálisan helyt állt.
Aki kíváncsi, hamar megöregszik! :)
Kár ilyesmin filózni, még azt sem tudhatjuk biztosra, hogy van-e túlvilág, és ha igen, milyen. Azt meg főképp nem, hogy konkrét emberekkel mi lesz odaát. Isten a szívek vizsgálója, ember ne ácsingózzon ilyesmire.
A kíváncsiságról egy vers, ajánlom, hogy olvasgasd, és gondolkodj el rajta:
Végülis Isten a halált is adta nekünk, hogy féljünk a haláltól stb... Mivel fellázadtunk Isten ellen, mert mi is isten akarunk lenni. Szerintem sokkal jobb lett volna ha a Paradicsomban élnék ruha nélkül :D és iskola nélkül. :)
https://www.youtube.com/watch?v=S_OTz-lpDjw
Te pedig ezt a zenét hallgassad meg, remélem, hogy tudsz angolul! Istenről énekelnek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!