Kedves Jehova Tanúi, válaszolnátok a sokadszor feltett kérdésemre?
Ébredjetek sok sok éven keresztül minden számát ezzel kezdte: „ Ez a folyóírat megerősíti a bizalmat a TEREMTŐ azon ÍGÉRETE iránt, amely szerint egy békés és biztonságos új világ jön létre, mielőtt elmúlik az a nemzedék, amely tanúja volt az 1914-es eseményeknek”
Ez láthatóan nem teljesült.
„Mózes 5. könyve, a törvény summája 18:20 Ha pedig egy próféta elbizakodottan olyan igét mond az én nevemben, amelyet nem parancsoltam neki, vagy ha más istenek nevében szól, az a próféta haljon meg!
Mózes 5. könyve, a törvény summája 18:22 Ha egy próféta az ÚR nevében mond egy igét, de az nem történik meg, nem teljesedik be: azt az igét nem az ÚR mondotta, hanem a próféta mondta elbizakodottságában; ne félj tőle!
Erről mi a véleményetek? Isten hazudott? Nem elgondolkodtató ez a szervezetetekről?
Szia
Ha már kedvesen megszólítottál :-) Jó estét neked is.
Most néztem meg a kérdésed miatt az erről szóló előadást, mivel nem könnyű téma, de így, ahogyan a testvérünk elmondja, könnyebben érthető.
Nos ha van kedved, meghallgathatod, láthatod a szemléltetését is. Az előadás linkje:
Az első 15 percben van szó a kérdésedről.
Nemrégen megjelent egy rövid videó, szintén a "nemzedék" témáról. Ha van kedved, megnézheted: [link]
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!