Honnan lehetne biztosan tudni, hogy edgár valóban jehova tanúja (vagy annak készül), és nem valaki ellenszenvből próbálja őket lejáratni "hamis" kérdésekkel, hozzászólásokkal?
Figyelt kérdés
2020. szept. 27. 11:13
2/9 anonim válasza:
Szinte egész biztos tudom, hogy az. Illetve, hogy annak készül. Az itteni jehovásokkal is levelezésben áll.
3/9 A kérdező kommentje:
Ha ez igaz, akkor nem értem, hogy az illetékesek (nem vagyok jártas a szervezet felépítésében), miért nem figyelmeztetik, hogy ezzel a "térítő munkával" többet árt, mint használ?
2020. szept. 27. 12:18
4/9 Mansour válasza:
Ez legyen az ő ügyük, nem nekünk kell ezen pörögni.
5/9 anonim válasza:
Mert az illetékesek teljes mértékben egyetértenek ezzel. Gondolom úgy vannak vele, hogy legalább nem nekik kell ezeket írni. A még illetékesebb vének meg örülnek, hogy van egy hülye, aki gyűlölködik helyettük.
6/9 anonim válasza:
Teljesen biztosan tanulmányoz, és az is biztos, hogy kapcsolatban áll az itteni tanúkkal is, ugye KZitus?
Tehát ez nem lejárató kampány, hanem a teljes és torz valóságuk. A tanúknak még tetszik is, hogy ilyen vehemensen kiáll a csúnya és rossz katolikus egyház ellen. Igaz, rendszerint hazugsággal, de ahogy írta anno az őrtorony újság, a jó ügy érdekében szabad hazudni.
7/9 anonim válasza:
"de ahogy írta anno az őrtorony újság, a jó ügy érdekében szabad hazudni"
Ez viszont egész szomorú tény, de sok dolgot megmagyaráz.
8/9 A kérdező kommentje:
Ha igaz.
2020. szept. 29. 09:06
9/9 anonim válasza:
Igaz, csak épp nem fogom megkeresni. Mert nem érdekel. Ahogy sem a tanúk, sem edgár nyűglődése.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!