Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Vallás » Isten mit csinált, mielőtt...

Isten mit csinált, mielőtt megteremtette a világot? Nem volt neki unalmas? A Biblia, vagy bármi írás ír valamit erről, hogy előtte mivel foglalatoskodott?

Figyelt kérdés

2020. szept. 25. 13:56
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:

Isten maga a tudat, a Szellem, amelyben fenn áll az egész teremtett világ!

Nem unatkozott, folyamatosan teremttett, és a teremtés pedig mindig időbe telt! Noha Mózes megírta, hogy Isten megpihent a hatodik napon az Ő teremtésében, de viszont ennek ellenére Isten mindig is munkálkodik. Jézus maga mondja:

Jn.5,17.Jézus pedig felele nékik: Az én Atyám mind ez ideig munkálkodik, én is munkálkodom.

Isten nem áll le! Van még további terve!

2020. szept. 28. 21:26
 12/15 anonim válasza:

A kérdés véleményem szerint,a teremtés ELŐTTI cselekedetekre utal.

Értem én is a teremtést,6 nap...de hit csinálhatott az első nap ELŐTT?

2020. szept. 28. 22:29
 13/15 anonim ***** válasza:

Olyan dolgot kérdezel, amit ember nem tud megmagyarázni!

Isten örök, de a teremtés időhöz kötött. Mit csinált Isten az un. öröktöl kezdve a teremtés kezdetéig?

Senki ember fia nem tud erre az idővallumra magyarázatot adni! Talán majd Isten, ha odakerülsz elé!

2020. szept. 28. 22:45
 14/15 A kérdező kommentje:
Jó lenne, ha lenne erre is valami teória, vagy írás vmi szent könyvben.
2020. szept. 29. 00:03
 15/15 anonim ***** válasza:
Teljes mértékben érthető a kérdésed, ahogy sok olyan más kérdés is az emberiség részéről, amit emberi ésszel és aggyal nem tudunk megérteni és felfogni. Sajnos nem fogsz erre a kérdésedre választ kapni ebben az életben. Időben és műlandóságban élünk és gondolkodunk, ezért még magát az "örök" fogalmát és jelentését sem tudjuk felfogni és megérteni, nemhogy a többi létező dimenziós angyali világot és az első teremtés elötti időszakot!
2020. okt. 18. 23:30
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!