Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Vallás » Mikor volt az utolsó ördögűzés?

Mikor volt az utolsó ördögűzés?

Figyelt kérdés
Mi lett az eredménye?

2020. szept. 23. 21:21
 1/9 anonim ***** válasza:
73%
Tegnap volt.
2020. szept. 23. 21:24
 2/9 anonim ***** válasza:

[link]

vagy 2008-ban , amikor is nagy médianyilvánossága volt az eseménynek magyarhonban...

2020. szept. 23. 21:43
 3/9 anonim ***** válasza:
63%

Valahol a románoknál volt pár éve, egy szerzetesrendben.

Szegény apáca epilepsziás volt, de erről ők nem tudtak, és nem orvoshoz vitték, hanem megoldották helyben, okosban.

Meg is halt szegény, csak ezért derült ki az egész.

2020. szept. 23. 23:03
 4/9 anonim ***** válasza:
100%

A guardian néhány éve lehozott egy cikket róla, hogy az Egyesült királyságban egyre gyakoribb az ördögűzés a fundamentalista protestánsok körében.

De a helyi muszlim közösség is hajt végre ördögűzést alkalmanként ha valakit megszáll egy gonosz dzsinn.

2020. szept. 24. 06:47
 5/9 anonim ***** válasza:
53%

Normális keresztény gyülekezetben van ma is démonűzés, ha szükség van rá.

Az eredmény: kimegy a démon (és nem meghal egy ember!)

2020. szept. 24. 07:08
 6/9 anonim ***** válasza:
63%
Az a véleményem, hogy az olyan "démonűzés", ahol az ember ebbe belehal, ott valamit nagyon de nagyon rosszul csinálnak.
2020. szept. 24. 07:11
 7/9 Prókátor ***** válasza:
95%
Nálunk 5-6 éve. Az akkori pap elhívta egy olasz barátját (ott végezte a licesióját) a templom számára ördögűzést végrehajtani, ami 100 évente kötelező. Nálunk túl volt lépve ez az időintervallum. Sajnos a munkám miatt nem tudtam ott lenni.
2020. szept. 24. 08:55
 8/9 anonim ***** válasza:
100%

Ilyet még nem hallottam, hogy egy templomnak ördöge van. Egyetlen példa sincs a Bibliában, hogy Jézus vagy a tanítványai épületből űztek volna ördögöt, mindig emberből tették. Nekem amúgy az a véleményem, hogy az ördögűzések gyakorlata a kereszténység kezdetéhez kapcsolódik, különösen magához Jézushoz kapcsolódik, és ma már nem ad Isten senkinek ilyen hatalmat. De ez csak az én véleményem.

üdv Stefán

2020. szept. 26. 19:15
 9/9 anonim ***** válasza:
68%
Előző valóban csak egy vélemény egy tájékozatlantól. Én már láttam a szemeimmel sikeres démonűzést. Újjászületett (nem római) keresztény közösségben.
2020. szept. 27. 09:20

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!