Vallásosak! Szoktatok nézni filmeket és társaikat? Tehát "ingyen" megnézni őket?
Figyelt kérdés
2020. szept. 22. 14:09
11/17 A kérdező kommentje:
És YouTubeozni szoktál? Az is ingyen van...
2020. szept. 22. 18:26
12/17 anonim válasza:
Persze, hogy szoktam. Videát is használok és indavideot is. Ezeken is vannak filmek, amik jók. Sőt... Van a filminvazio.cc, az meg tele van új és jó filmekkel.
13/17 A kérdező kommentje:
Pedig a filmeket nem ingyen csinálták hanem pénzért...
2020. szept. 22. 18:34
14/17 anonim válasza:
Figyi én már töltöttem fel torrentre filmet. Azért raktam oda, mert reméltem minél többen letöltik. Senki nem lopott meg. Ha feltölt valaki valamit az internetre és nem kér pénzt az ingyen megosztotta a többiekkel. Ilyen egyszerű
15/17 anonim válasza:
Ilyen egyszerű amig a sajat! keszitesu filmet raktal fel. Es te ugy dontottel hogy ingyen adod.
A legujabb hollywoodi filmeket osztogatni mar mas jogi kategoria.
16/17 A kérdező kommentje:
Értem, köszi a válaszokat.
2020. szept. 22. 20:00
17/17 anonim válasza:
Ha mindenki letölti a terméket, akkor abból nem lehet megélni a tulajdonosoknak, és szerzőknek.
Na már most ők ebbe időt fektetnek, tehát nem tudnak más bevételhez jutni, mert foglaltak.
Kár nem keletkezik, csak elvész a bevétel és az idő.
Tehát lopás.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!