Csak hívőktől kérdezem. Nektek is elegetek van már a hitetlenekből? Úgy érzem, hogy több a bunkó hitetlen, mint hívő. Ez van.
Figyelt kérdés
2020. szept. 19. 11:44
2/12 A kérdező kommentje:
kik a pogik?
2020. szept. 19. 11:55
3/12 anonim válasza:
Múltkor még nem at írtad, hogy Jézus egy csaló volt és a álmodban a szomszédhoz repülsz?
4/12 A kérdező kommentje:
Én ilyenre nem emlékszem.
2020. szept. 19. 12:01
5/12 anonim válasza:
Ezt most már minden nap meg fogod kérdezni? :)
Ki bántott és mivel?
6/12 anonim válasza:
Hitetlenek alatt kit értesz? Az ateistákat vagy mindenkit aki nem keresztény?
7/12 anonim válasza:
menjél, igyál egy liter misebort és cummantsd le a papbácsit, azt jót tesz
8/12 anonim válasza:
Engem egyáltalán nem zavarnak. Sokkal inkább zavarnak az erőszakos szektás keresztények, akik sokszor nézeteikkel szégyent hoznak Krisztus Egyházára.
9/12 anonim válasza:
Nekem a spirituális felébredetlenségből van elegem. Ez pedig ugyanolyan arányban van az összes ember közül.
10/12 anonim válasza:
Tök mindegy szerintem hívő vagy sem. A bunkók száma a világban nagyon nagy, sőt mondhatom sajnos a bunkók szaporodnak. Én már egy vendéglőbe sem szeretek beülni, mert tele van bunkóval.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!