Milyen lett volna az igaz történet ha Jézus 2020-ban kezdi el pályafutását? Pl. a tanítványok mobiloztak volna, az unalmas figyelés helyett? Mit gondoltok?
Ez csak rajtad múlik :D
Utolsó üzenetem mindenkinek: God's Not Dead, He surely alive!
Fúj, te ilyenetek nézzel? Jó, hogy az indexkép megmutatta, hogy mi lesz ez az videó. És legközelebb többé nem megyek linkre itt :D
Rá mentem a táblára. :)
God's Not Dead
Valószinű az, amit most is tesznek Jézus tanitványai. A modern tehnikai eszközöket nem unalomból használják, hanem arra a célra, hogy minnél szélesebb körben, és módon a Messiási királyságot támogassák vele.
Igy még jobban eljut oda is a jó hir, ahol nincs modern tehnika, mint Pl Afrikában. Hiszen lelehet tölteni, és úgy megmutatni, vagy lejátszani Bibliai témájú dolgokat.
Tudtad, hogy erről is van prófátai szó a Bibliában?
(Ézsaiás 60:16) 16 Nemzetek tejét iszod majd, és királyok emlője fog táplálni. És bizonyosan megtudod, hogy én, Jehova vagyok a megmentőd, és Jákob hatalmas Istene a megváltód.
A vers arról szól, hogy az emberek modern dolgait felhasználva fognak Isten népének tagjai szolgálni, végezni a feladatukat.
Az lett volna, hogy a Jézus story-t nem tudták volna eladni, max pár fanatikusnak.
Tényleg feltehető a kérdés, hogy Isten miért nem most küldte el Jézust?
Máris bukik a kereszténység.
Jehova sehová pont nem arról szól 17es,hanement a vak és süket Mohamed nevű néger ember lefeküdt elaludt újból felebredett és hallerlujahhh újból lát és hall,lőn csoda"..
..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!