Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Vallás » Szerinted jól mondom?

Szerinted jól mondom?

Figyelt kérdés
Megszületünk , meghalunk az idő az életünk sok hívő mondja azért vagyunk itt hogy meg térjünk ? Miféle agymosás ez? Én azt mondom azért vagyunk itt a földön hogy éljünk!!! Tanuljunk!! Legyen családunk?!!! Barátaink is éljük szépen az életünket nem hiszem h Isten azért teremtett minket hogy aki nem tér meg pokolra küldje meg azon gondolkozzunk hogy halál után mivan !! SZerintem azért vagyunk itt hogy éljünk boldogok legyünk tanuljunk legyen családunk barátaink!!!
2020. szept. 11. 21:00
1 2
 11/17 anonim ***** válasza:
Tisztelt kérdező amíg a fen általad leírtaknak élsz addig természethez hűen inkább állatian élsz. Ember csodálatos képességgel bír a szeretettel. Ha ez kiteljesedik akkor maximálisan kihasználtad lehetőségeid. Ennek egyik útja a vallás. Krisztusi szeretet a vég cél.
2020. szept. 11. 22:18
 12/17 anonim ***** válasza:

Egyik(???) útja a vallás? Akkor Jézus hazudott, amikor azt mondta, hogy "Én vagyok az út az igazság és az élet. Senki sem mehet az Atyához, csak általam." Miért nem azt mondta, hogy ő az egyik út a sok közül? És hogyan akarsz vallás, pontosabban keresztény (= krisztusban hívő) vallás nélkül eljutni a Krisztusi szeretetre? Elég sok mozgalom indult szép és nagy célokkal óriási ideálokkal, pl. francia felvilágosodás, kommunizmus, és mivel Istent és a "vallást" kihagyták, mi lett belőlük??? Minden jó dolog Istentől van, és Isten nem adja oda a Krisztusi szeretetet azoknak, akik merő emberi jósággal akarják élni az életüket anélkül, hogy dicsőséget hoznának Krsiztus nevének. Remélem, te nem úgy végzed, mint sokan, akik a maguk jóságához mérik magukat!

üdv Stefán

2020. szept. 11. 22:35
 13/17 anonim ***** válasza:
#12 Te hol meritkeztel be?
2020. szept. 11. 22:38
 14/17 A kérdező kommentje:
Stefan te ne irkalj már az agyamra mész ki lennel te te szektás ide ne írj!!!!
2020. szept. 12. 00:28
 15/17 anonim ***** válasza:

Ennek a világnak vége, Jézus is kijelentette ezt.

Bolondság ebbe a világba fektetni és nem az eljövendőbe inkább.

2020. szept. 12. 07:20
 16/17 anonim ***** válasza:
Én keresztény vagyok, de már 1000 éve mindig vége van a világnak. És 1000 éve is voltak ilyen durva dolgok.
2020. szept. 12. 09:12
 17/17 anonim ***** válasza:

igen, azert vagyunk a foldon, hogy eljunk, de ahogy idosebb leszel es az eleted soran sokat valtozol majd, Teged is fog erdekelni, hogy mi van a halal utan es az eleten tul

akkor majd jobban eloterbe kerul a vallas

2020. szept. 13. 00:02
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!