1/13 Balogh Vajk válasza:
A kapu előtt Szent Péter szolidaritásból maszkot visel, a kapun túl vakító fény ameddig a szem ellát.
2/13 anonim válasza:
Kicsit Rióra emlékeztet, az Ipanema strand környékére, csak fosztogatók, meg hasonló csövesek nélkül. Tengerpart, pálmafák, streetfood egységek folyamatosan, beljebb a parttól luxusszállodák, wellness, és minden ingyen van. Az utcákon pedig az egyenlőség kedvéért kizárólag sárga színű Lamborghini Urusok járnak.
3/13 Mansour válasza:
Nem, nekem ne járjanak az utcákon autók, főleg Lamborghinik ne! Sétáló és kerékpáros mennyországot mindenkinek!
4/13 anonim válasza:
Hamburger meg saláta nő a kertekben és sör folyik a patak mellett.
5/13 anonim válasza:
Végrelen szeretet, béke, egység, imádat, szerelem, kellemesség, tökéletesség, elégedettség, stbstbstb egyben.
6/13 anonim válasza:
A menyország nem.fizikai hely. A lelkek egysége alkotja.
7/13 anonim válasza:
Red Vixen: hangzatos, amiket mondasz, de gondolj bele: ha minden tökéletes lenne, az számítana átlagosnak. Ha mindenki mindenkit szeretne, a szeretet is elveszítené a jelentését.
8/13 Mansour válasza:
Hamburger helyett gyrost, sör helyett bort! Látom, lesz még csetepaté a mennyországban is!
9/13 anonim válasza:
Szerintem mindenkire szemelyre szabott, különben nem lenne értelme. Nem érezned jól magad.
10/13 anonim válasza:
Csatlakozom 2-hez.
...és kiegészítem szekszondebíccsel... nyilvánosan legálisan bárkivel
no persze "minden nő tökéletes, és minden férfi izmos"
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!