Létezik online elvégezhető katolikus hittanképzés? Akár hittanári jellegű is?
Figyelt kérdés
Nem tudnék személyesen bejárni az órákra, mert külföldön élek, ezért érdeklődöm online kurzus iránt.2020. szept. 9. 08:34
1/8 Prókátor válasza:
Kicsi az esélye hogy lenne ilyen
2/8 anonim válasza:
Szia.Hittanári nincsen.Teologiai felnőttképzés van,3 honapos blokkokra osztva a végén vizsgával.
Az első vizsga szept 25 én lesz.
3/8 anonim válasza:
Jahh és online.Ahogyan a vizsga is.
4/8 anonim válasza:
Mármint teológia/hittan tanári? Levelezőn van, de valamennyit ott is be kell járni. Az nem opció, hogy külföldön végezd el?
Ha felnőtt hittanórára gondolsz, tehát ahol a katolikus hit alapjaival ismerkedsz meg, olyanról sem tudok, de esélyesebb, hogy valahol indítanak videókat, stb.
5/8 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat.
2020. szept. 11. 08:36
6/8 A kérdező kommentje:
Kár, hogy a Magyar Katolikus Egyház nem biztosít online elvégezhető hittan tanfolyamot a külföldön élő magyarok számára. Én még fizetnék is érte.
Online mise van, de online hittan az nincs. Kár.
2020. szept. 11. 21:59
8/8 anonim válasza:
Teológia
Katedra
A Gyulafehérvári Főegyházmegye teológiai továbbképzője
felnőttek számára.
2#3# hsz ben màr ìrtam
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!