Találkozott már valaki személyesen Istennel?
Figyelt kérdés
Találkozott már valaki személyesen Istennel? Hony néz ki valójában Isten? Nő vagy Férfi? Hány cm magas? Hány kg? Isten sovány, vagy molett? Mi isten telefon száma? Hol lakik valójában Isten? Istennel én is talalkozhatok személyesen? Gyereként, hittanos voltam. De akár hányszor voltam hittanon, vagy templomban, Istenről csak szó volt. De személyesen se a hitokató, sem pedig a pap nem tudta be mutatni nekem Istent. Kérdésem miért nem tudja a Pap be mutatni nekem személyesen Istent? Ha Isten személyesen, emberként is létezik, akkor én miért nem találkoztam ez idáig? Egyáltalán létezik Isten?2020. szept. 5. 12:58
11/19 anonim válasza:
Lehet, hogy mindennap találkozol vele. Ki tudja. Vagy már láttad. Az is lehet, hogy itt él "emberként" a Földön, csak ugyebár halhatatlan. Nem lehet tudni semmit, hogy mit csinál. Lehet trollkodásból kreálta ezt az egészet...
12/19 anonim válasza:
#7 valószínü, hogy nem vallás tagja, hanem Jézust követi személyesen.
Isten áldja a megszentelődés folyamatán és utána!
13/19 anonim válasza:
Nem, aki találkozott vele, az csak beképzelte. De egyébként minden nap beszél hozzám, tehát biztos, hogy létezik. Csak mi egyszerű népök nem láthatjok.
14/19 A kérdező kommentje:
Ezek szerint senki sem találkozott személyesen istennel. Aki esetleg még is találkozott Istennel, az linkelne be ide egy fényképet Istenről ahogy kezett fog vele.
2020. dec. 19. 17:17
15/19 anonim válasza:
A Bibliában Mózesnek azt ígérte soha senkinek nem fog megjelenni... Betartotta a szavát.
16/19 A kérdező kommentje:
Még a Pápa sem találkozott személyesen Istennel! Akkor hogy lehet Isten köré egy kultuszt vagy mitoszt, vagy akár valást ki alakítani. Ha Isten nem is létezik. És ha valaki mást mond vagy ír nekem, az hozza el nekem személyesen Istent!
2021. júl. 14. 11:58
17/19 anonim válasza:
Miért akarsz vele találkozni? Min változtatna a személyes tapasztalat?
Szerintem csak provokálni próbálsz a kérdéseddel. De ha tévedek, és változást szeretnél az életedben, ezért keresed Istent, akkor javaslom hogy kezdd el olvasni a Bibliát. Abban minden kérdésedre kapsz választ és még meg is ismerheted személyesen.
18/19 A kérdező kommentje:
17-es! Nem ismerkedem simmi féle Liával, a Bibliával meg pláne. Hogy miért nem mert nem akarok gyerek tartást fizetni. Istennel, meg igenis személyesen akarok találkozni! Hogy miért? Mert még Istennel soha senki nem találkozott személyesen. Én épp ezért akarok Istennel személyesen találkozni!
2021. júl. 17. 16:13
19/19 anonim válasza:
A Lidl mögötti szipusbandában voltam akk láttam
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!