Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Vallás » Találkozott már valaki személy...

Találkozott már valaki személyesen Istennel?

Figyelt kérdés
Találkozott már valaki személyesen Istennel? Hony néz ki valójában Isten? Nő vagy Férfi? Hány cm magas? Hány kg? Isten sovány, vagy molett? Mi isten telefon száma? Hol lakik valójában Isten? Istennel én is talalkozhatok személyesen? Gyereként, hittanos voltam. De akár hányszor voltam hittanon, vagy templomban, Istenről csak szó volt. De személyesen se a hitokató, sem pedig a pap nem tudta be mutatni nekem Istent. Kérdésem miért nem tudja a Pap be mutatni nekem személyesen Istent? Ha Isten személyesen, emberként is létezik, akkor én miért nem találkoztam ez idáig? Egyáltalán létezik Isten?

2020. szept. 5. 12:58
A kérdező szavazást indított:
Te személyesen is találkoztál Istennel? Igen.
Te személyesen is találkoztál Istennel? Nem.
24 szavazat
1 2
 1/19 anonim ***** válasza:
42%
Én a szex rabszolgája voltam, de sikerült megszöknöm a lázadás alatt....
2020. szept. 5. 12:59
 2/19 anonim válasza:
17%
Létezik. Mindenkinek van sajátja. Ezeket az óvodás kérdéseket felejtsd el, hogy férfi vagy nő stb.
2020. szept. 5. 13:23
 3/19 anonim ***** válasza:
53%

Kicsit olvass ezeknek utána, bizonyos környezetben nevelkedett 10 éves is tudna válaszolni a kérdéseidnek. Na de válaszolok én: Istennel halandóként nem találkozhatsz személyesen, mert akkora dicsőséget nem láthatsz. Ezáltal nem tudja senki, hogy hány kiló stb. De komolyan ez milyen kérdés már 😨😨😨😅😅😅

Mi a telefonszáma??? Ennyire tudatlan nem lehetsz. Ha beszélni akarsz vele, azt imában lehet, viszon szóban válaszolni nem fog valszeg. (Nincs telefonszáma te gyökér)

Szerintem létezik, de ezt magadnak kell eldöntened. Sokan hisznek benne, sokan nem. Hány éves vagy hogy ilyen butaságokat kerdezel?

2020. szept. 5. 13:32
 4/19 anonim ***** válasza:
34%

[link]

Az üdvösséghez vezető út első lépése, hogy Jézus kijelentse magát nekünk.

2020. szept. 5. 14:02
 5/19 anonim ***** válasza:
39%
Igen, mindenki aki meghalt, halálakor személyesen találkozott vele. Ha fórumozik itt halott ember, akkor elképzelhető, hogy találsz olyat, aki találkozott Istennel személyesen is.
2020. szept. 5. 15:25
 6/19 anonim ***** válasza:
15%
Ha találkoztál a békével (ami egy fogalom nem tapintható) és nem tudtad hány kiló, attól még Istennel találkoztál a békében.
2020. szept. 6. 06:29
 7/19 anonim ***** válasza:
60%

Igen, Jézussal találkoztam.

Szerintem mindenki úgy tér meg, hogy találkozik vele. De én, biztos.

Nem láttam őt, de hallottam, mivel megszólított. Nehéz lenne körülírni a hangját, mert nem hasonlít semelyik ismerősöméhez, sem ismert ember hangjához, de nagyon határozott és végtelenül kedves, megnyugtató hangja van. Egyértelműen férfi.

2020. szept. 6. 21:47
 8/19 anonim ***** válasza:
#7 milyen vallású vagy?
2020. szept. 7. 09:35
 9/19 anonim ***** válasza:
#7 vagyok: Keresztény!
2020. szept. 7. 10:04
 10/19 anonim ***** válasza:
De azon belül
2020. szept. 7. 10:06
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!