Találkozott már valaki személyesen Istennel?
Kicsit olvass ezeknek utána, bizonyos környezetben nevelkedett 10 éves is tudna válaszolni a kérdéseidnek. Na de válaszolok én: Istennel halandóként nem találkozhatsz személyesen, mert akkora dicsőséget nem láthatsz. Ezáltal nem tudja senki, hogy hány kiló stb. De komolyan ez milyen kérdés már 😨😨😨😅😅😅
Mi a telefonszáma??? Ennyire tudatlan nem lehetsz. Ha beszélni akarsz vele, azt imában lehet, viszon szóban válaszolni nem fog valszeg. (Nincs telefonszáma te gyökér)
Szerintem létezik, de ezt magadnak kell eldöntened. Sokan hisznek benne, sokan nem. Hány éves vagy hogy ilyen butaságokat kerdezel?
Igen, Jézussal találkoztam.
Szerintem mindenki úgy tér meg, hogy találkozik vele. De én, biztos.
Nem láttam őt, de hallottam, mivel megszólított. Nehéz lenne körülírni a hangját, mert nem hasonlít semelyik ismerősöméhez, sem ismert ember hangjához, de nagyon határozott és végtelenül kedves, megnyugtató hangja van. Egyértelműen férfi.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!