Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Vallás » Az itt válaszolgató ateistákba...

Az itt válaszolgató ateistákban is benne van az ördög?

Figyelt kérdés
Jézus egyszer lement Kafarnaumba, Galilea egyik városába, és szombaton ott tanított. Tanítása ámulatba ejtett mindenkit, mert szavának hatalma volt. Volt ott a zsinagógában egy tisztátalan lélektől megszállt ember, aki így kiáltozott: „El innen! Mi dolgunk veled, názáreti Jézus? Azért jöttél, hogy elveszíts minket? Tudom, ki vagy: az Isten Szentje.” Jézus ráparancsolt: „Némulj el, és menj ki belőle!” Erre az ördög a földre sújtotta az embert, és kiment belőle.
2020. szept. 1. 18:17
1 2 3
 11/23 anonim ***** válasza:
25%
A tizedik hozzászólónak: úgy tudom, mindenkit megillet az ártatlanság vélelme, a jogban ez alkotmányos alapelv. Ha bárkit is vádolsz, és nincsenek bizonyítékaid, akkor rágalmazás és hazugság az, amit teszel.
2020. szept. 1. 18:55
 12/23 anonim ***** válasza:
100%

Milyen ártatlanság? White hamis próféta több világvégét is jósolt, bizonygatta, hogy mikorra kell még életében bekövetkeznie, s egyik se vált valóra. Idézzek is tőle?

2020. szept. 1. 19:06
 13/23 anonim ***** válasza:
19%

Mielőtt a prófétákról bárki is értekezni kíván, érdemes ismernie a Szentírást.

Jónás próféta azt az üzenetet hirdette, hogy "Még negyven nap, és elpusztul Ninive!", de ez nem történt meg. De nem azért, mert Jónás hamis próféta volt, hanem azért, mert megtértek a város lakói.

Akit érdekel, miért próféta Ellen White, olvasson utána itt:

[link]

2020. szept. 1. 19:14
 14/23 anonim ***** válasza:
100%

Ennek mi köze White hamis próféta hamis világvége jóslataihoz?

2020. szept. 1. 19:50
 15/23 anonim ***** válasza:
0%

Az a köze, hogy csupán attól, ha egy prófécia nem teljesedik be, a próféta nem tévtanító, mert Jónással is történt ilyen, ezért hoztam fel példának.

Amúgy jó lenne, ha tudnád, hogy sok jövendölés a Bibliában feltételhez volt/van kötve, szóval csak akkor/és úgy teljesedik be, ha meglesznek a feltételei. Amikor Ellen White-ról írsz, jó lenne, ha tudnád ezt.

Például ha Szodomában és Gomorában lett volna 10 igaz ember, akkor a városoknak nem kellett volna elpusztulniuk.

Szóval ne keverd össze a feltétel nélküli próféciákat a feltételekhez kötöttekkel. Ha ezt megérted, akkor nem fogsz hazugságot terjeszteni arról, akit az ÚR különleges feladattal bízott meg.

2020. szept. 1. 20:03
 16/23 anonim ***** válasza:
Még nincs, de ha elég jól néz ki, akkor talán megengedem neki, hogy betegye valamijét.
2020. szept. 1. 20:31
 17/23 anonim ***** válasza:
85%
Én démon vagyok, csak ateistának álcázom magam. Jól csinálom, mert mindenki szeret. Pedig hobbiból valláskárosultakat szoktam ijesztgetni. Ja, és ha ki vagyok pihenve, akkor világít a szemem a sötétben. De téged már ijesztgetni sem kell, teljesen trottyon vagy agyilag.
2020. szept. 1. 20:44
 18/23 A kérdező kommentje:
17-esből tényleg az ördög beszél ;))
2020. szept. 1. 20:48
 19/23 anonim ***** válasza:
Én egy egy okkult krisztus vagyok...
2020. szept. 1. 20:54
 20/23 anonim ***** válasza:
100%
Én ateista vagyok de démonnak álcázom magam 🤷
2020. szept. 1. 20:58
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!