Eladtam a lelkem az ördögnek. Vissza tudom szerezni?
Szia,
Isten a szeretet és ő mindig megbocsátani szeretne.
Tarts bűnbánatot, kérd Jézust és Szűz Mariát tegyék semmissé az egész dolgot.
Illetve pont a mai nap (06.20) van Illés próféta és szent Apollinaris Ravenna-i püspök emléknapja is, - egyes források szerint ő a 72 tanítvány egyike.
Kérjük az ő mennyei közbenjárásukat. Én is imádkozzom érted. Majd keress meg egy katolikus papot és olvass egy picit Szent Pió atyáról is.
Isten jelezni fog, amikor már megbocsátott. Bízz benne.
Áldott hetet!
Gondolj a tékozló fiú esetére. Nem lesz könnyü a visszatérés, mert hatalmas alázat, és megbánáshoz illő tettekkel jár. De Isten a szivek vizsgálója nagyon örül, és boldog, amikor valaki őszintén rendezni szeretné az életét vele. Még az angyalai is öröm mámorban törnek ki, micsoda taps vihar lehet, mikor látják, hogy egy elveszett, hazakerül.
Egyet ne felejts el, Sátán mindent meg fog tenni, hogy ne sikerüljön, de harcold meg ezt vel, ne add fel ha elsőre nem sikerül. Isten támogatását érezni fogod.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!