Ha nem szó szerint veszem a teljes Bibliát, akkor nem vagyok keresztény? Jehova Tanúi kíméljenek!
Szia
Ha hiszel Istenben, mint a világ Teremtőjében, akkor olvasd a Bibliát, elmélkedve...és akkor egy idő után annyira megismered a Teremtődet, hogy bizonyosságra, sziklára épített hited lesz. Akkor már nem lesz benned a kétely, bizonytalanság szikrája sem. Éppen a Péter példája jó, figyeld meg honnan indult a "hitben", és milyen érett apostol lett belőle Krisztus halála után. Kövesd a példáját, oda érsz, ahova ő is.
Valószínűleg jól gondolod. Én se értem, hogy mi baja volt a válaszoddal sokaknak, szerintem teljesen jó. De sok hülye van.
Vannak dolgok, amit tényleg nem kell szó szerint venni. Pl. Jézus egy alkalommal azt mondta: „Ha pedig a te jobb szemed megbotránkoztat téged, vájd ki azt és vesd el magadtól; mert jobb néked, hogy egy vesszen el a te tagjaid közül, semhogy egész tested a gyehennára vettessék” Máté 5:29.
Nos nem a fizikai öncsonkításra biztatott!
Ha megértjük a benne lévő alapelvet. Mire gondolt Krisztus? Másik helyről megtudhatjuk: "A test lámpása a szem. Ha a szemed egyetlen dologra összpontosít, az egész tested is világos, de ha a szemed irigy, a tested is sötét." Lukács 11:34
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!