Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Vallás » Mit gondolsz erről?

Baranyi Artur kérdése:

Mit gondolsz erről?

Figyelt kérdés

Sziasztok! Sok féle vallás van a világon! Kereszténység, buddhizmus, iszlám, stb!

A Keresztenysegbe tartozó ágazatok: Baptista, Református, Hit gyüli, Római és Görög Katolikus, Evangélikus, Jehova Tanúi! Nálunk keresztény ágazatoknál A Biblia Istene az Isten aki a Teremtő Mennyei Atyank, és Egyszülött Fia Jézus Krisztus pedig a Megváltó s a szent Lelek a vigasztaló! És itt pokol mennyben hisznek az emberek! Én nagyon jónak tartom a reformátust, evangélistat, Baptistat, Katolikust, és gyulit!! De a Jehova tanúi teljesen ki forgassák a bibliát!!! Pl; Tagadjak a Szent haromsagot! Pedig A bibliaban benne van Az Úr Jézus mondja János evangeliumaban ; Én és az Atya egy vagyunk! És hogy Mindent átadott az Atya a Fiúnak, ítéletet mindent!! És Pál apostol is mondja a Fillipi levélben hogy Jézus Isten FORMALYABAN volt nem tekintette egyenlőséget ZSAKMANYNAK az Istennel! És hogy Menjetek el kereszteljek minden népet meg a atya fiú szentlelek nevében!!! És Ezsias próféta is jövendöli h fiú születik akinek vállán lesz az uralom erős Istennek nevezik majd!! És mondjak a Jehovak h a tüzes pokol nem létezik pedig írja az biblia h Jézus mondja lesz ott sírás fogcsikargatas, és hogy a gabonalyat csürebe gyűjti a pelyvat pedig meg égeti olthatatlan tűzzel!!! Számos helyen beszél a biblia a pokolrol mint a szendves helye! Keresztény vagyok én is református , de A Jehovak mindent ki forgatnak!!!

2020. aug. 31. 18:19
 1/8 anonim ***** válasza:
100%
Igen, mondjuk hogy mindent kiforgatnak. Es? Mi a kerdes?
2020. aug. 31. 18:42
 2/8 A kérdező kommentje:
Az írásodbol ítélve te is Tanú vagy húzz innen
2020. aug. 31. 19:45
 3/8 anonim ***** válasza:
100%

* Én nagyon jónak tartom a reformátust, evangélistat, Baptistat, Katolikust, és gyulit!! De a Jehova tanúi teljesen ki forgassák a bibliát!!!*

"ki forgassák a bibliát" - így ???

Barátom! Te meg a magyar nyelvet!

*Jézus Isten FORMALYABAN volt *

Uhhhh !!!Tudom, hogy ez a vallás-kategória, nem a magyar nyelv és irodalom, na de akkor is!

Irigylem a bátorságodat, hogy kritizálni mmersz bárkit, akár a tanúkat is ilyen helyesírással!

2020. aug. 31. 20:28
 4/8 A kérdező kommentje:
Nem az írás számít te tokfej, én direkt írok ékezet nélkül na húzz innen köcsög
2020. aug. 31. 20:50
 5/8 anonim ***** válasza:
100%

Első válaszoló vagyok, nem vagyok tanú, nem is voltam soha, és tuti hogy nem is leszek az. Csak nem értettem, hogy mit is szeretnél ebből az ömlesztett nyafogásból kihozni, ezért kérdeztem vissza.

De most már látom, hogy te leginkább másokat oltogatni jöttél ide, esetleg bólogató jánosokat keriteni magadnak, de semmiképpen sem azért, hogy bármi új információra is szert tegyél. Tehát engedelmeddel itt is hagylak, adieu pajtás!

2020. aug. 31. 21:35
 6/8 anonim ***** válasza:
100%

Én pedig a 3-as vagyok, a "tokfej".

Kisbarátom, ha csak az ékezeteket hagynád le, hidd, el, senki nem szólna.

Megnyugodhatsz, a minősíthetetlen helyesírásod mellett a stílusod minősít.

További jó szórakozást.

2020. szept. 1. 19:18
 7/8 A kérdező kommentje:
Kocsog Jehovak
2020. szept. 1. 21:29
 8/8 anonim válasza:
Kérdező te tipikus az az ember vagy akit ha valaki megcafol illetve pozitív kritikát formál róla rögtön elkezd durrogni mert tudja hogy egy szerencsétlenség az élete ilyet arra nem szabad méltatni hogy allba baszd
2020. okt. 1. 00:45

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!