Keresztények! Szoktatok menni gyülekezetre? Vagy inkább otthon maradtok és egy keresztény oldalt olvassol? Melyik a legjobb?
:) régen néztem family guyt, de már nem, mert unalmas. De van egy jó poén ami néha eszembe jut, és viccesnek tartom.
- Krisztus teste, Krisztus teste, Krisztus s**ge. Erről mit gondolsz? Hagyjam ezt a poént? Sőt, ateista poénokat se olvassak, mert kicsúfolja a vallást?
#11 ebben mi a poén? Keresztény ember nem beszél így, viccből sem. A felnőtt rajzfilmekben a kereszténységet gúnyolják amúgy is.
Még nem vagy keresztény, csak kereső.
9, 10,
(Héberek 10:23–25) . . .. 24 Ezenkívül figyeljünk egymásra, hogy szeretetre és jótettekre ösztönözzük egymást, 25 és ne hanyagoljuk el az összejöveteleinket, mint szokásuk némelyeknek, hanem bátorítsuk egymást, éspedig annál inkább, minél inkább közeledni látjátok azt a napot. . .
(2Timóteusz 3:15–17) . . .. 16 A teljes Írás Istentől ihletett, és hasznos a tanításra, a feddésre, a kiigazításra, valamint a fegyelmezésre, hogy azt tegyük, ami igazságos. 17 Így az Isten embere teljesen képesített, és minden jótettre hiánytalanul felkészített lesz.
Vajon mit jelentenek Istennek ezen szavai? Talán tétlenséget? Egy keresztény miből táplálkozik?
Isten szava hasznos, hogy felkészitse Isten választottjait.
Vajon a Testvérek, hogyan bátoritják egymás, ha még csak azt sem tudják, kik a Testvéreik?
13
Lehet valakinek vicces volt valakinek nem. Én nagyon elítélem hitlert (mint szerintem minden normális ember) de én is nevettem már vele és a zsidókkal kapcsolatos poénon. Úgyhogy kinek mi. Ha nézel egy vígjáték filmet ami 1,5 / 2 óra hosszú akkor te sem nevetsz másfél órán keresztül.
Szia,
Én szentmisére szoktam járni a belvárosban vasárnap a Szent Mihályi templomba latin nyelvű régí rítusú misére, az valamiért mindig mélyen megérint. Te is kipróbálhatnád, semmi veszteni valód nincsen vele...
Üdv és vidám áldott hétvégét!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!