Az bűn, ha valaki kényszerbeteg?
Figyelt kérdés
2010. aug. 5. 13:51
2/16 anonim válasza:
ott a nevében: betegség
de kezelni lehet!!
4/16 anonim válasza:
Ha valaki sorozatgyilkos és a gyilkolás neki a kényszer....hát
Az még akkor sem bűn mivel nem tehet róla.
5/16 anonim válasza:
De nem az a bűn, ha kényszert érez a gyilkolásra, hanem ha kényszerrel, vagy anélkül gyilkol. Remélem, érzed a különbséget.
7/16 anonim válasza:
nem bűn,inkább próbáld meg uralni a helyzetedet,mielőtt még a depresszív jellemvonásaid is elmélyülnek,ezzel a bűntudat-marhasággal.bocs,de nekem ez úgy hangzik,hogy"bocsánatot kérek,hogy élek!"
keress fel szakembert,hátha tud segíteni.(de gyógyszert ne szedj!)
8/16 anonim válasza:
Szerintem ez nem ilyen egyszerű. A jelenlegi álláspont szerint a homoszexualitás bűn, pedig szerintem aki meleg az nem tehet róla, hogy az.
9/16 anonim válasza:
Javítás: a homoszexualitás is bűn
10/16 anonim válasza:
a homoszexualitás genetikai okokra is visszavezethető na erre kéne gombot varrni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!