1Pt 2,9
Ti pedig választott nemzetség, királyi papság, szent nemzet, megtartásra való nép vagytok, hogy hirdessétek Annak hatalmas dolgait, a ki a sötétségből az ő csodálatos világosságára hívott el titeket;
3+
Ez a feladata:
Mk 16,15
És monda nékik: Elmenvén e széles világra, hirdessétek az evangyéliomot minden teremtésnek.
Szia
Máté 28:19, 20
"Menjetek hát, és tegyetek tanítvánnyá minden nemzetből való embereket, kereszteljétek meg őket az Atyának, a Fiúnak és a szent szellemnek a nevében, és tanítsátok meg őket arra, hogy megtartsák mindazt, amit parancsoltam nektek. Én pedig veletek leszek mindennap a világrendszer befejezéséig.”
Máté 24:14
" És a királyságról szóló jó hírt hirdetni fogják az egész lakott földön, hogy minden nemzet halljon róla, és akkor jön el a vég."
Mi az az evangyélista?
Négy evangelista volt, az ő feladatuk az evangéliumok megírása volt. Vagy az evangélikusokra gondolsz?
6 Magadnál vagy?:D
Marilyn Hickey
Kathrin Kullman
Billy Graham
Keneth E.Hagin
Soroljam még?:DD
Én teljesen, te annál kevésbé. Azt se tudom, hogy kiket írtál, helyettük ismerek Márkot, Mátét, Lukácsot és Jánost.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!