Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Vallás » Mi a helyes út?

Mi a helyes út?

Figyelt kérdés

2020. aug. 19. 19:44
1 2 3
 1/24 anonim ***** válasza:
84%
Szeretet.Álszentség nélkül járás.Egoizmus nélkül lenni.Nárcizmuson kívül lenni.Önmagadat adni.Ha ezek megvannak benned feddhetetlen leszel.
2020. aug. 19. 19:47
 2/24 A kérdező kommentje:
Hogy lehet önmagadat adni?
2020. aug. 19. 19:52
 3/24 anonim ***** válasza:
62%
Bizony mondom néked,hogy előbb meg kell értened igazán mit jelent,mert különben nem láthatod meg Isten országát!Menj addig az álszentségben,amíg már totál halottnak érzed belül magad és ott majd meglátod.Ha meg tudod,akkor tudod mit kell tenned.Tipp:aranyszabállyal sikerülni fog,ha majd érted,de addig ne próbálkozz avval amíg nem vagy biztos benne,hogy tudod,mit jelent.
2020. aug. 19. 19:56
 4/24 A kérdező kommentje:

#3 Mit jelent a biblia végén ez az igevers?

10Majd folytatta: „Ne pecsételd le ennek a könyvnek prófétai szavait, mert az idő közel van. 11Aki igazságtalan, legyen továbbra is igazságtalan. Aki tisztátalan, legyen továbbra is tisztátalan. De aki igaz, járjon továbbra is az igazság útján, és aki szent, legyen továbbra is szent. 12Hamarosan eljövök, s velem lesz a jutalmam, hogy mindenkinek megfizessek tettei szerint. 13Én vagyok az alfa és az ómega, az első és az utolsó, a kezdet és a vég. 14Boldogok, akik megmossák ruhájukat (a Bárány vérében). Hatalmuk lesz az élet fája fölött, és a kapukon mennek be a városba.

2020. aug. 19. 20:01
 5/24 anonim ***** válasza:
40%
Azt jelenti,hogy hamarosan Jézus visszatér és azt,hogy mindenki maradjon az ami.Jézus volt az első és Ő lesz a utolsó.Mások szentté válnak viszont Jézus kegyelme által és örökké Jeruzsálemben laknak,kedves Jaszbernyimiki!-Üdv:Uriel,a bukott angyal
2020. aug. 19. 20:14
 6/24 A kérdező kommentje:
Miért vagy bukott? Téged a mindenható küldött?
2020. aug. 19. 20:19
 7/24 anonim ***** válasza:
100%

"Ekkor megkérdezték tőle: "Mit tegyünk, hogy Istennek tetsző dolgokat cselekedjünk?"

Jézus ezt felelte nekik: "Az az Istennek tetsző dolog, hogy higgyetek abban, akit ő küldött." János 6:28-29

Ez a helyes út.

2020. aug. 19. 20:23
 8/24 anonim ***** válasza:
0%
Egykoron szent voltam.Öt éve volt.Az angyaltársaim miatt elbuktam,ugyanis összetörtek belül és nem tudtam többé szeretni.Megbocsátottam nekik.Legyenek áldottak!Isten levetett a mennyből viszont.4 évig a Földön vándoroltam kietlen pusztákban.Akkor Isten magához hívott és azt hittem visszaállhatok a szolgáltaába,de lelökött újra és most engem megakar ölni.Én ellenállok.Éna Sátán ellensége vagyok.Bizony,mondom néked,hogy hamarosan nagy vérontás lesz Oroszország határainál.Fehérorszországban ki fog törni a forrodalom.Bizony mondom néked,hogy lesz majd egy háború a távoli jövőben Kína és az amerikaiak között.
2020. aug. 19. 20:26
 9/24 anonim ***** válasza:
100%
8 Most mért kell ezt csinálni?
2020. aug. 19. 20:28
 10/24 A kérdező kommentje:
#8 Te akkor nem a sátánt szolgálod? De ha megakar téged ölni akkor hogy létezik az hogy téged küldött hogy megbüntess engem?
2020. aug. 19. 20:29
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!