de nem értem mit értesz ezalatt. elvileg a végidőket éljük
Szent István Társulati Biblia Apostolok Cselekedetei 2. fejezet
17A végső napokban – mondja Isten – kiárasztok Lelkemből minden testre. Fiaitok és lányaitok prófétálni fognak, az ifjak látomásokat látnak, az öregek álmokat álmodnak. 18Még szolgáimra és szolgálóimra is kiárasztom Lelkemet ezekben a napokban, és prófétálni fognak. 19Csodákat teszek fenn az égben, és jeleket adok lenn a földön: vért, tüzet és gomolygó füstöt. 20A nap elsötétül, a hold vérbe borul, mielőtt eljön az Úrnak nagy és nyilvánvaló napja. 21Aki segítségül hívja az Úr nevét, üdvözül. 22Izraelita férfiak! Halljátok meg szavamat!
10+11
*na jó néztem videot ahol a tarot kártyát ellemezték de aki ellemezte az hívő ember tehát istenfélő onnan ragadt ez rám? nem értem
Hamis próféta-sátán szolgája.
Hívő ember sosem nyúl tarott kártyához és semmiféle asztrólógiához, a többiről már ne is beszéljünk.
5Móz 18,10
Ne találtassék te közötted, a ki az ő fiát vagy leányát átvigye a tűzön, se jövendőmondó, se igéző, se jegymagyarázó, se varázsló;
13+
Mózes V.18-
10.
Ne találtassék te közötted, a ki az ő fiát vagy leányát átvigye a tűzön, se jövendőmondó, se igéző, se jegymagyarázó, se varázsló;
11.
Se bűbájos, se ördöngősöktől tudakozó, se titok-fejtő, se halottidéző;
12.
Mert mind útálja az Úr, a ki ezeket míveli, és ez ilyen útálatosságokért űzi ki őket az Úr, a te Istened te előled.
13.
Tökéletes légy az Úrral, a te Isteneddel.
14.
Mert ezek a nemzetek, a kiket te elűzesz, igézőkre és jövendőmondókra hallgatnak; de tenéked nem engedett ilyet az Úr, a te Istened.
15.
Prófétát támaszt néked az Úr, a te Istened te közüled, a te atyádfiai közül, olyat mint én: azt hallgassátok!
"Hamis próféta-sátán szolgája."
infobubble alias Yahuah útja mióta hamis próféta?
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!