Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Vallás » Milyen jó cselekedetek létezne...

Milyen jó cselekedetek léteznek ami tetszik Istennek?

Figyelt kérdés

2020. aug. 17. 18:25
1 2 3
 11/24 A kérdező kommentje:
Viszont annak embernek semmi baja sőt elvileg ő egy próféta. És ami a világban történik sok katasztrófa azokat is megjósolta és nem is arra bátoritott minket hogy okkult dolgokkal foglalkozzunk hanem hogy bibliával. legtöbb videója biblia ellemzése
2020. aug. 17. 18:57
 12/24 A kérdező kommentje:

de nem értem mit értesz ezalatt. elvileg a végidőket éljük

Szent István Társulati Biblia Apostolok Cselekedetei 2. fejezet

17A végső napokban – mondja Isten – kiárasztok Lelkemből minden testre. Fiaitok és lányaitok prófétálni fognak, az ifjak látomásokat látnak, az öregek álmokat álmodnak. 18Még szolgáimra és szolgálóimra is kiárasztom Lelkemet ezekben a napokban, és prófétálni fognak. 19Csodákat teszek fenn az égben, és jeleket adok lenn a földön: vért, tüzet és gomolygó füstöt. 20A nap elsötétül, a hold vérbe borul, mielőtt eljön az Úrnak nagy és nyilvánvaló napja. 21Aki segítségül hívja az Úr nevét, üdvözül. 22Izraelita férfiak! Halljátok meg szavamat!

2020. aug. 17. 19:02
 13/24 anonim ***** válasza:
51%

10+11

*na jó néztem videot ahol a tarot kártyát ellemezték de aki ellemezte az hívő ember tehát istenfélő onnan ragadt ez rám? nem értem

Hamis próféta-sátán szolgája.

Hívő ember sosem nyúl tarott kártyához és semmiféle asztrólógiához, a többiről már ne is beszéljünk.

5Móz 18,10

Ne találtassék te közötted, a ki az ő fiát vagy leányát átvigye a tűzön, se jövendőmondó, se igéző, se jegymagyarázó, se varázsló;

2020. aug. 17. 19:03
 14/24 anonim ***** válasza:
51%

13+

Mózes V.18-

10.

Ne találtassék te közötted, a ki az ő fiát vagy leányát átvigye a tűzön, se jövendőmondó, se igéző, se jegymagyarázó, se varázsló;

11.

Se bűbájos, se ördöngősöktől tudakozó, se titok-fejtő, se halottidéző;

12.

Mert mind útálja az Úr, a ki ezeket míveli, és ez ilyen útálatosságokért űzi ki őket az Úr, a te Istened te előled.

13.

Tökéletes légy az Úrral, a te Isteneddel.

14.

Mert ezek a nemzetek, a kiket te elűzesz, igézőkre és jövendőmondókra hallgatnak; de tenéked nem engedett ilyet az Úr, a te Istened.

15.

Prófétát támaszt néked az Úr, a te Istened te közüled, a te atyádfiai közül, olyat mint én: azt hallgassátok!

2020. aug. 17. 19:05
 15/24 A kérdező kommentje:

"Hamis próféta-sátán szolgája."

infobubble alias Yahuah útja mióta hamis próféta?

2020. aug. 17. 19:06
 16/24 anonim ***** válasza:
2020. aug. 17. 19:12
 17/24 anonim ***** válasza:
Az irgalmasság testi és lelki cselekedetei, melyekről Jézus is tanított. Ezeket művelni illő és üdvös Isten szemében.
2020. aug. 17. 19:17
 18/24 A kérdező kommentje:
de ezekre csillagokra meg taró akármire már rá sem nézek kerülöm mint a tüzet mégis valami nem ok. jóság útját akarom járni igazság útját. sosem értettem mi ez a spirituális akármi. néha érzek hideg fuvallatot nem értem. imádkoztok értem???
2020. aug. 17. 19:26
 19/24 anonim ***** válasza:
46%
Ne plagizalj a peldbesz8at már írtam máshol a biblia nem csak ebből áll!!...
2020. aug. 17. 19:26
 20/24 anonim ***** válasza:
51%
18 Nem. Nézd meg amit linkeltem egy boszorkány főpapról.
2020. aug. 17. 19:27
1 2 3

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!