Nem furcsa hogy több tragédia történik vallásos családban?
Figyelt kérdés
Több mint ateistákkal...2020. aug. 16. 16:48
31/47 anonim válasza:
30 Hagyjuk meg a gyerekeknek a meséket, jó:D vagy legalábbis estére, lefekvésre tartogassuk nekik:D
32/47 anonim válasza:
#31 Ez nem mese, ebben a kategóriában max pár hónapja vagyok
34/47 anonim válasza:
Először is bizonyítanod kellene, hogy így van, ahogy írod. Mert kétlem.
35/47 anonim válasza:
#34 Maximum pár hónapja tértem meg azóta bújom ezt a kategóriát hogy mi hogyan van. Persze nyilván hibázok de probálok fejlődni
36/47 anonim válasza:
Van erről valami hiteles statisztika? Forrás? Csak mert így forrásmegjelelős nélkül mag alapozatlannak tűnik a kérdésed.
37/47 anonim válasza:
Kerdezo - mi alapjan mondod ezt, hogy "tobb tragedia tortenik vallasos csaladban"? van ilyen statisztika?
38/47 A kérdező kommentje:
A környezetemben így van, nagyon jó emberekkel nagyon rossz dolgok történnek.
2020. aug. 16. 23:01
39/47 anonim válasza:
igazabol ez alapjan, hogy "az en kornyezetemben most", nem nagyon lehet altalanositani
szerintem mindenkinek nehez az elete, sajnos
lehet, hogy jobban eszreveszed, ha jo emberekkel tortenik valami nagyon rossz, nem tudom
40/47 A kérdező kommentje:
A rosszak elvannak mint a befőtt, de azzal a néhány kevés jó családdal olyan történik, hogy sérülten születik a gyereke vagy fiatalon meghal a lánya.
2020. aug. 17. 12:59
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!