Mit jelent ez az ige ?Beteg vagyok egyik keresztény romonom ezt az igét küldte .
No, a privát leveled megkaptam, de itt fogok rá válaszolni:
Jól le lettem tolva, hogy nem válaszoltam a kérdésre és még az igét is elrontottam.
A válaszom: több kommentem is van itt, kérdés is és válasz is. De a stílusodból ítélve már értem, hogy miért írta ezt a rokonod és jól tette. További jó gondolkodást.
Most ezek milyen hozzá szólások ?Kérdésre nem tudsz válaszolni az igét ki irtam mégis eltéveszted most meg ki javítod arra amit ki irtam .Grat
Talán hazudtam ? Látom nálad is dominál a dobj vissza kenyérrel elv.
9 Igy ez viszont teljesen más.
1. Korintus 3:17 Ha valaki az Isten templomát megrontja, azt megrontja Isten, mert az Isten temploma szent, és ez a templom ti vagytok. Ezt küldte pontosa , de arra vagyok kiváncsi szerintetek mire akar kilyukadni ?
Van a környezetedben olyan egyén aki a közvetlen környezetedben van, és ezoteriával foglalkozik? vagy te foglalkozol ezoteriával, és van egy ember akit gyűlölsz?
Válaszolj őszintén, mert ez most tényleg fontos.
Nincs semmilyen ezotéria az életemben .Csak a cigi ,és ez a velem született betegség.
Ő biztos nem felkent mert ilyeneket is mond a szegénység szégyen .Ilyet nem mondd egy felkent de még egy normál ember sem
Márpedig egyes szektákban mondanak ilyet, ezt az eretnekséget, pénzimádást bővölködés-teológiájának nevezik.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!