Hívők!Mit gondoltok erről?
*Ha valakit feltámaszt egy orvos a halálból és kétszer meghal,akkor része van a második halálban.
Tudni kéne különbséget tenni szellemi és testi halál között-ha már erre a témára akarsz kielégítő választ kapni, de ameddig az alapokkal sem vagy tisztában, felesleges a tetőről kezdeni valamit.
*A defibrillátor valójában egy sátáni eszköz a keresztények szerint?
A defibrillátor Istentől származik-maga az ihletet a megalkotására is Isten adta, mivel életmentő eszköz.
Minden ami életmentésre szolgál az Istentől származik.Még az ihlet is a feltalálójának..
1+ Én a helyedben nem provokálnék ostoba módon, mert egyelőre neked van szükséged Istenre és a kegyelmére, nem az alkotódnak.
Szóval kétszer meggondolnám a helyedben, hogy mit írok le, mint mondok, mit gondolok, mert a kegyelem hosszú-tűrő, de hogy meddig tart azt soha senki nem tudhatja, és bármelyik pillanatban vége lehet, akár a következő 10 ezred percben is.
Feltámasztja az orvos? A defibrillátorra gondolsz?
A "második halál" kifejezés nem arra utal, hogy valaki fizikailag hal meg kétszer. Ez egy szellemi halál. A tested csak egyszer hal meg, ha szerencséd van, akkor vissza tudnak hozni defibrillátorral, de ha visszahoznak, és mégegyszer meghalsz, az nem a bibliai "második halál". Attól még lesz üdvösséged, ha kétszer halsz meg.
Én értem mit kérdez a kérdező. Itt nem a biblikus tanításra kérdezett rá, hanem jehova tanúi halálalvására.
Jó kérdés, de úgyis ki fogják magyarázni és valódi választ nem fogsz kapni, mert azt sosem adnak.
,Hívők!Mit gondoltok erről?,
Azt gondolom, hogy rettentően unatkozol
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!