Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Vallás » Hogy éljek szent életet ha a...

Hogy éljek szent életet ha a családom nem él úgy?

Figyelt kérdés

2020. aug. 10. 17:10
1 2 3
 1/29 anonim ***** válasza:
52%

Szervusz.

Nem Te vagy az egyetlen, aki ilyen körülmények között kell, hogy élje az életét. Számtalan olyan Testvérem van, akinek a családjában nem fogadják el az erkölcsi elveket.

A keresztények azért is kapják azt a buzditást, hogy kikell tartaniuk, mert mint Bárányok a farkasok között kell élni.

Ezzel pedig hozzájárulsz ahhoz, hogy jó példával, talán megnyerheted ha csak egy családtagodat, már megérte.

Sokan még üldözést is elkell, hogy szenvedjenek a hitükért, de nem adják fel, Ennél jóval könnyebb helyzetben vagy.

2020. aug. 10. 17:27
 2/29 A kérdező kommentje:
Már a halál szélén vagyok mert nem úgy élek ahogy kell. :( mit csináljak nem értem :( kétségbe estem megfogok halni???
2020. aug. 10. 17:29
 3/29 anonim ***** válasza:
100%
Hogyan élsz? mond el, és akkor konkrátan tudnék segiteni, mert igy nem lehet. Ha a beteg nem mondja el az orvosnak mi fáj és hol, akkor nem lehet pontos diagnózist felállitani, és akkor a gyógymód sem lesz megfelelő.
2020. aug. 10. 17:39
 4/29 anonim ***** válasza:
28%
1 Telitalálat:)
2020. aug. 10. 18:08
 5/29 anonim ***** válasza:
100%
Az asztal körül kergetnek nagykéssel, ha nem lopsz vagy nem ölsz? Vagy hogy kell ezt elképzelni?
2020. aug. 10. 20:22
 6/29 A kérdező kommentje:
#5 Nyílván nem ilyen bünökről van szó pl bálványimádás meg feslettség stb
2020. aug. 10. 20:25
 7/29 A kérdező kommentje:
jóra való restség
2020. aug. 10. 20:25
 8/29 anonim ***** válasza:
Ne haragudj, de képtelen vagyok érteni, hogy hogyan lehet bálványt imádni vagy feslettnek lenni utasításra. Inkább válaszolj érthetően, mások már kérdeztek, ne kelljen már könyörögni egy épkézláb válaszért.
2020. aug. 10. 20:49
 9/29 A kérdező kommentje:
felfuvalkodottság,kevélység,paráznaság,fösvénység
2020. aug. 10. 21:04
 10/29 Mansour ***** válasza:
100%
Szerintem először talán magadba kellene nézned. Igazából az tűnik felfuvalkodottságnak és kevélységnek, hogy kijelented, hogy a családod miatt nem tudsz szent életet élni. Tényleg azt gondolod, hogy nélkülük tudnál?
2020. aug. 10. 21:13
1 2 3

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!