Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Vallás » Hamarosan eljön az Úr?

Hamarosan eljön az Úr?

Figyelt kérdés
Szerintem már mindenki észrevette hogy ezek a végidők és rengeteg katasztrófa történik a világ meg egyre durvább

2020. aug. 9. 22:17
1 2
 1/13 anonim ***** válasza:
39%
ühüm
2020. aug. 9. 22:27
 2/13 anonim ***** válasza:
61%

"Szerintem már mindenki észrevette hogy ezek a végidők"

Nem, ezt inkább a szektások szokták minden évtizedben észrevenni, majd valahogy még nem jött el. Valahogy az adventista mozgalom kezdete óta mindig valaki észreveszi ezt.

"rengeteg katasztrófa történik a világ meg egyre durvább"

Régen is voltak ilyen durva katasztrófák, sőt sokkal durvábbak is. A pestis pl tizedelte a népességet, a spanyol nátha is sokkal erősebb volt. Természeti katasztrófák is voltak, vagy éveken át tartó éhínség, stb.... Mondj valami újat.

2020. aug. 9. 22:28
 3/13 anonim ***** válasza:
22%
A mostani gyerekek már részt vesznek az Armagedon idejében.kb. erős középkorúak lesznek. Ez 100%
2020. aug. 9. 22:30
 4/13 anonim ***** válasza:
27%
Szerintem is ez az évtized nagyon más lesz, amit 2020 csak beindított... Nagyona vége felé járunk, meg ahogy olvastam a harmadik templom is már tervben van, hogy megépítik
2020. aug. 9. 22:36
 5/13 anonim ***** válasza:
18%
Még 1000 év múlva sem tér vissza és majd amikor elköltözünk a Marsra szépen csöndben kikopik a vallás békésen.Ha viszont valami vezető üldözni kezdené a vallásokat, akkor az ellen fel kell lépni.Nem történhet meg valami vallás kiírtása.
2020. aug. 10. 06:01
 6/13 KZitus ***** válasza:
17%

Szia

Hamarosan...de Krisztus beszélt arról is, sokan nem vesznek észre semmit...

Ahhoz, hogy túléljük Jehova nagy napját, szellemileg ébernek kell maradnunk, és szilárdan ki kell állnunk az igaz imádat mellett ("Maradjatok éberek, legyen erős a hitetek, legyetek bátrak, és erősödjetek meg!" 1Korinthus 16:13). Tudjuk, hogy az ilyenfajta kitartás lehetséges, mert egy istenfélő család ezt megtette, és túlélte az Özönvizet, amely elpusztította a gonosz embereket i. e. 2370-ben. Ezt a korszakot összehasonlítva a jelenlétével, Jézus ezt mondta: „A miképen pedig a Noé napjaiban vala, akképen lesz az ember Fiának eljövetele is. Mert a miképen az özönvíz előtt való napokban esznek és isznak vala, házasodnak és férjhez mennek vala, mind ama napig, a melyen Noé a bárkába méne. És nem vesznek vala észre semmit, mígnem eljöve az özönvíz és mindnyájukat elragadá: akképen lesz az ember Fiának eljövetele is” (Máté 24:37–39).

Noé és a családja hozzánk hasonlóan egy erőszakos világban élt. De túlélték. Most is túl lehet élni!

2020. aug. 10. 10:41
 7/13 anonim ***** válasza:
100%
KZitus,tehát,akkor Mezopotámia virágzása kamu?A Sátán találta ki,hogy megtévesszen mindnyájunkat?Mi van,ha nem is létezett Mezopotámia?Mi van,ha az lesz Babilon?Ezért van az,hogy a fenavd volt,nincsen,de majd megjelenik?Mezpotommia egy jövőbeli gonosz ország és csak gonosz emberek írták le,hogy megtévesszék az mebereket?
2020. aug. 10. 11:01
 8/13 anonim ***** válasza:
83%

Odalép eléd egy fiatal hölgy, farmerban, edzőcipőben, lenge csinos blúzban, festett haja talán túl "modern", a városi pláza parkolójában.

- Én Isten lánya vagyok. Apám azért küldött e világba, hogy segítsek nektek embereknek a bajaitokban. Kérlek gyere velem, hallgass meg, és ha úgy érzed, légy mellettem ha cselekedni kell.

Mit tennél?

2020. aug. 10. 13:36
 9/13 anonim ***** válasza:
#8 Isten egyszülött lánya?Ha egyszülött,feszítsük meg,mint Jézust!
2020. aug. 10. 13:38
 10/13 Demion ***** válasza:

8

Meghívnám egy kávéra és beszélgetnék vele, kérdéseket tennék fel. Melyik isten lánya vagy? Hány isten van összesen? Ez az Isten jó vagy gonosz? Pontosan mi a célod? Ez az isten mindenható? Mindentudó? ...

Személyiségzavarban szenvedő emberek előbb-utóbb mindig önellentmondásba keverednek magukkal...

2020. aug. 10. 14:20
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!